hľadať riešenia na zlepšenie cez dieru výroba

P

peterki

Guest
Ahoj, chlapci, już premýšľal, ako to urobiť u diery cez? Normálne by som vŕtať dieru a potom dal medený drôt približne rovnakej veľkosti otvorom, potom spájkovanie na oboch stranách. to trvá nejaký čas a ja osobne si myslím, že to naozaj mizerný nápad. by mohol niekto navrhnúť lepší spôsob, ako FAB cez otvory?

Pre hromadnú výrobu sa používa á-otvorom metódou. Zjednodušene povedané, CNC vŕtanie otvorov v žiadanej lokalite pre Vás presne. Potom umiestniť do substrátu cínovanie nádrže, kde bočné steny do diery sú konzervy, na tomto mieste máte spojenie medzi hornou a dolnou okraj vrstvy. Môžete vyplniť dieru s spájkou zablokovať ich. Problém je s touto metódou potrebujete dve zariadenia, ktoré môžu byť príliš drahé. Kým som sa lepí závitov drôtom cez otvory a spájkované spoje. Mám viac ako 3000 otvorov so závitom a stále narastá! Predám pár flush fréza, aby sa povrch bytu na spájkovaný spoj pri odstraňovaní drôtu. Vzhľadom na potrebu dobrej spájkované pripojenie vodičov musí byť najvhodnejší otvory. Pravdepodobne by ste sa však snaží tlačiť drôt v čase, takže to je to, čo by chcel robiť: 1. pred Threading drôt, rez na konci drôtu s frézou u uhla, aby kužeľový povrch (alebo ostrou ihlou). Zistíte, že prejsť jednoduchšie. A ak nie 2. Svorku vodiče pomocou šablóny dosky a vytiahnite drôt mierne preriedené to tým, že natiahne. A opakujte krok 1. So srdečným pozdravom.

väčšine prípadov aj kladivom drôt, aby sa zmestili do podkladu: D

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back