Hľadať oneskorenie Mikrokontrolér .....

P

popat_panjaru

Guest
Ahoj všetkým môže každý subjekt, povedz mi, ako nájsť dala v Mikrokontrolér ... jeho 8051 a ideálne za predpokladu, že kryštál 11,0592 MHz frekvencie na ... môžete mi povedať, u niektorých krokoch? ... Popatlal

V rámci projektu U okna je vidieť sekúnd možnosť. U môžete kontrolovať meškanie "sec" oblasti.

Tento program funguje skvele. Nemôžem si spomenúť, kde som ho stiahli. Neviem, čo sa stalo? EDIT: Nahral som to znova. Ak je mods súbor odstránený, alebo to nie je vhodný súbor pre odosielanie môžete aspoň dajte mi vedieť?

Tu je ďalšie práce v okne DOS. Stačí dvakrát kliknite time8051.bat súbor spustiť v okne DOS v každom systéme Windows 98, XP, atď

Ahoj u musel poslať, že softvér BT Prvou z nich je nenašla plz nahrať znovu Popatlal

Ahoj môžete niekto mi poslať podrobnosti o tom, ako nájsť dala v theoritical mannner ..... plz pomôžte mi s hľadaním deal Popatlal

Count = (delay / Čas (1.085uSec)) .. Je jednoduchší spôsob, ako nájsť oneskorenie problém. Ak je u potreba 20 ms oneskorenie platí pre u vzorce sa počítať v desiatkovej hodnoty. Previesť desatinné číslo na hexadecimálne a zaťaženie TH1 a TL1 (Timer1). count = (20msec/1.085uSec). ktorý dáva u 18 (december) 12 - hex. Vložte Hex hodnota príslušnej časovača registra.

Pozrite sa na stranách 15 a 16 v tomto PDF. Vždy som si skontrolovať časovanie s simulátor len pre istotu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back