Hľadáte zdroje sa dozvedieť o pravdepodobnosti a náhodných procesov

C

chickoos

Guest
Ahoj priatelia, som nulu pravdepodobnosti a náhodných procesov. Lepšie pochopenie týchto subjektov sú potrebné pre navrhovanie komunikačný systém. Môže niekto navrhnúť, odkazy na niektoré z najlepších učebníc "pravdepodobnosti a náhodných procesov"

nasledujúce knihe sa dá dobré koncepty pre u. Pravdepodobnosť, náhodné veličiny a stocahasic procesees "od Papoulis

pre zavedenie pravdepodobnosti u 1 by sa mal riadiť. Komunikačné systémy By Simon Haykin, John Wiley vydavateľa. 2. Analógové a digitálne komunikácie By Séria Schaum je. Na zdravie Puneet Bansal

komunikačných systémov Haykin je dobrá kniha pre inžiniera

Dobrý deň pravdepodobnosti, náhodné veličiny a stocahasic procesees od Papoulis , je to najlepšia kniha pre štúdium náhodných procesov. Táto kniha je najobľúbenejšia učebnica pre náhodné procesy v postgraduálnom štúdiu oznamovacej techniky.

Neodporúčal by som pravdepodobnosti, náhodné veličiny a stocahastic procesov Papoulis, ktoré amihomo navrhol. Papoulis môže mať veľa vplyvu a histórie, ale jeho kniha je zlá vzdelávací zdroj. Použil som pravdepodobnosti a náhodných procesov pre elektrické a počítačovej techniky v John A. Gubner miesto knihy Papoulis. Odporučil by som ísť do univerzitná knižnica a listovala pravdepodobnosť kníh a videl, ktorý vyhovuje vašim potrebám.

Peebles je to jednoduché a ľahké. Asi dobrý pre prvé krôčiky, ale možno mala viac príkladov. Lenže sa mi páčil viac Papoulis.

[Quote = DRP] Peebles je to jednoduché a ľahké. Asi dobrý pre prvé krôčiky, ale možno mala viac príkladov. Lenže sa mi páčil viac Papoulis. [/Quote] to je dôvod, prečo mám nahrané Peebles

Dobrý deň [quote = hippofear] neodporúčal by som pravdepodobnosti, náhodné veličiny a stocahastic procesov Papoulis, ktoré amihomo navrhol. Papoulis môže mať veľa vplyvu a histórie, ale jeho kniha je zlá vzdelávací zdroj. Použil som pravdepodobnosti a náhodných procesov pre elektrické a počítačovej techniky v John A. Gubner miesto knihy Papoulis. Odporučil by som ísť do univerzitná knižnica a listovala pravdepodobnosť kníh a videl, ktorý vyhovuje vašim potrebám. [/Quote] aj keď som ešte nečítal Gunber knihu, môžem povedať, že papoulis kniha má silný matematický základ pre definovanie náhodné procesov, ktorý môže robiť to trochu komplikované pre začiatočníkov. ale môžem vás uistiť, že Papoulis je gooooood kniha svojho druhu. ide o

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back