Hľadáte voľne stiahnuteľné softvérové simulácia RF

P

paladex

Guest
Zdravím všetkých, som nováčik na dizajn RF, ale teraz IAM práce na LG innotek Indonézii RND, LG innotek zameraním na výrobu TV tuner (analógový a digitálny), musím si rady, čo kniha vhodná pre mňa a RF simulačný softvér (zdarma:)), musím si rady, ako navrhnúť RF a mikrovlnné rúry od základných až po odbornej ..... Máte reklamy na stiahnutie zadarmo? vďaka .. paladex

nie je bez reklám, ale u je zdarma k stiahnutiu Ansoft Designer SV "študentskú verziu", to je dobré začať, o knihe RF začať s Davidom knihy Požiar je dobré khouly

Môžete použiť ADS, CST, HFSS. Všetko, čo môžete nájsť zadarmo na P2P sieti, ako je eMule, ... Skúste ísť do rfic.co.uk čítať a dole zaťaženie tutoriál ADS. Pomáha vám veľa

Prvé U začať s úplne základné línie prenosu, Smith chart ANS S-parametrov. potom u môže mať niektorý z TC-line topológie, ako je mikropáskové-line. U môžu študovať z požiaru / Hayti / Liao. U tej je možné simulovať ur okruhu vo voľnom sonet alebo ADS skúšobnú kópiu.

Elektromagnetická teória naučí správne .. Prejsť na stránku Massachussets Univ a pozrite sa na videá showin živé ukážky / exptl overovanie rôznych Elektromagnetická teória pojmov

Ak ste v súčasnej dobe študent, by som odporučil, aby zápis "RF bezdrôtová kurz"

Projektovanie TV tunery, nie je ľahká úloha aj pre odborníka RF. A ak hovoríte o analógové a digitálne tunery (teda možná nulu tunery s digitálne sintetizable oscilátory, DVBT, atď) problémy sú dvakrát tak tie môžete vidieť v analogický tuner. Čo budete potrebovať nemôžete nájsť v jednej knihe. Musíte skúsenosti, takže buďte trpezliví a vziať to pomaly, príde za pár rokov tvrdej práce. : Wink:

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back