Hľadáte Verilog alebo VHDL softvér

H

henrik2000

Guest
Bol som zvedavý, či niekto narazil na "slušné" softvér (nie $ 15K)? I obyčajne používajú Verilog, VHDL, ale aj podobné veľmi zvláštne konštrukciu niekedy. Mám záujem iba o úrovni RTL ani správanie .. S pozdravom

kontrola elektoda Myslím, že som videl niektoré Verilog a VHDL konvertor, ak je u dodn't nájsť Tak mi povedz.

X-HDL je najlepším nástrojom v tejto oblasti. Problém je, že to nie je zadarmo, ale nie tak drahé tiež ...

Myslím, že to je najlepší spôsob, ako prepísať do iného jazyka. Ak viete, štruktúru projektu, bude implementovať ľahšie.

xhdl je lacné a ľahko sa používa, ale to nerobí dobre, pokiaľ ide o prevod správaní kódu alebo prevod nových konštrukcií v Verilog 2000 a ďalej. Celkovo sa prevádza 80% kódu, a čo musíte urobiť, zvyšok ručne.

I dont myslím, že je nejaký rozdiel v schematic.Why previesť z jedného na druhý?

Nemyslím si, že je to dobrý nápad preložiť Verilog a VHDL seba. ak máte model, skúste modlesim, ncsim alebo vcsmx overenia. xhdl je dobrý nástroj, ale stále si myslím, že nie je dobrá cesta. Môžete si prečítať do DC a napísať s iným formátom, ale je to na gtech_lib.

sme blokovanie vyhlásenie Verilog, ale žiadne také vyhlásenie analógového na VHDL? Rád by som vedel, že môže preložiť dobre.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back