Hľadáte tipy týkajúce sa použitia NC COV

G

gold_kiss

Guest
Ahoj, potrebujem pomoc pri použití NC-COV môže niekto riadiť ma na použitie tohto nástroja príkazy pre prístrojové, spracovanie atď ... Podrobná nápoveda je potrebné ... Na zdravie, Gold_Kiss

Len som použil: Napísal som tento skript! --------------------------------- # / Bin / tcsh - f setenv CDS_INST_DIR / tools / kadencie / ldv_standard stanovený cieľ = aktuálnu skúšobnú foreach d (testy a $ target) # zlúčiť a previesť všetky súbory na pokrytie jedného výsledného súboru nccov-zlúčenie testov / $ TARGET / * # newdb Generovať správu súboru nccov - dávkovo stmt-detail kontexte YOURDESIGN-MERGE.dsn-outdir. / final_cov-outfile YOURDESIGN.rpt ----------------------------- ------------- vytvoriť cover_com súbor: Pokrytie-dump-teraz beží beží, pridať do ncverilog linky: + + nccoverage nclinedebug + + ncsimargs "Vstup cover_com" --------- ------------------------------------- Použil som tento kód spustiť na testoch, že ak v Skúšky adresár. Mal som ako 100 testov tam. tak som spustiť slučku 100 na vykonanie všetkých z nich a "colected" pokrytie. dúfam, že to dalo u nápad, ako využiť nccov ..... Danny

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back