Hľadáte spínací obvod od zdroja AC

T

Trail Maven

Guest
Môže mi niekto miesto mňa schéma a zoznam dielov vytvoriť jednoduchý, robustný obvod, ktorý môže cítiť 4-15 VAC zdroj, bez toho, aby veľa záťaž na zdroj, a potom zadajte prepínač uzáverom, ktorý dokáže spracovať 12 VDC vyvolať Štandardné 15 Amper auto relé? Takže keď 4-15 VAC je prítomný spínač zatvorí a napájanie cievky relé pomocou samostatných platných 12V napájanie, ak je 4-15 VAC odstránený prechod sa otvorí Táto adresa bude použitá na motorke, takže to musí byť odolné. To bude možno v mokrom prostredí, a možno aj teplé. Počítam, môžem pot v epoxidové zlepšiť dlhovekosť. Vďaka za každú pomoc môžete poskytnúť. Som schopný pri spájkovaní obvodov, ale návrh, alebo je zrejme nájsť. Našiel som veľa iných vzoriek obvodov, ale nie toto. Možno som proste neviem správnu terminológiu. : |

Ahoj, čo aplikácia je relé pre spínanie? S pozdravom, Siong Boon [COLOR = "# FF0000"] Moderátor - podpis ODKAZY nie sú povolené [/COLOR]

Relé bude riadiť chladiaci ventilátor DC, ktorá čerpá asi 5 Amper Cieľom celého obvodu je pre ventilátor vypnúť, keď je motor na bicykli je preč. Práve teraz v prípade, že bicykel je horúca ventilátor beží, keď je motor sa vypne a zabije malé štartovacie batérie

Ahoj Maven, Myslíte si chcete ventilátor zapnúť len vtedy, keď trottle na bicykel je ťah, a preč keď trottle v pokoji.? A ventilátor by mal vypnúť, keď motocykel je vypnúť? S pozdravom, Siong Boon

Ventilátor by mal bežať iba vtedy, keď motor beží Ak motor vypnúť (striedavé napätie), potom ventilátor nebude bežať na batérie

Ahoj, prečo si neberie signál z štart / zapaľovanie? V tejto chvíli máte batériu 12V spojitá na svoje veci, ak je spustená :)... K.

Ahoj, myslím, že to, čo je potrebné. Striedavého signálu by mal ísť cez diódový mostík a kondenzátor konfiguráciu, prevod striedavého signálu na jednosmerný signál. Je to rovnaký ako obvod, ktorý previesť na naše 230 Vdc. 4 diódy a kondenzátora bude stačiť. Verím, že dióda 1A by malo stačiť. Môžete si to vyskúšať. Tento signál DC potom môže byť použitá na zapnutie tranzistora. Tranzistor môže byť použitý pre prepínanie na fan DC. By vás mohla odkazovať na webové stránky na použitie tranzistor zapnúť ventilátor. Sekcia na tranzistora. http://www.siongboon.com/projects/2006-06-19_switch/ S pozdravom, Siong Boon

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back