Hľadáte Schéma 4km rozsah FM Transmitter

R

richmon74

Guest
Potrebujem, aby FM vysielač, ktorý bude pokrývať 4 km okruhu. Je niekto s takým schéma a je ochotný sa podeliť? odkazy by mohli byť užitočné. Narazil som na stránky v prílohe nižšie (nemôžem si odkaz na túto stránku on-line už to je dôvod, prečo som sa po nej) a ja som pripravený na použitie obvodu, ale tam anténa je môj prob. Neviem, o dizajn, ale antena sprievodca mohol robiť toľko dobré Linke k návrhu svojej antény na stránke is'n živý tak chcem niekoho, kto by mi pomohol prejsť návrh antény, ktoré vyhovujú schéma je N / B : Som veľmi Bussy by som nechcel ísť cez stres čítanie antény teraz.

Ahoj richmon74 Vidím nasledujúce možnosti antény: 1) pomocou lambda / 4 antény .. Táto anténa má štruktúru podobnú donought brúsená v stredu. Myslím, že je to užitočné pre vysielanie FM rádia. Je postavená z dvoch častí: dobrý krajín (krajiny) a drôt s dĺžkou 1 / 4 lambda. Vo vašom prípade (100 MHz), dĺžka bude asi 0,75 m. Tento vodič musí byť kolmé k zemi. Na napájacom bode pripojenie koaxiálneho kábla priamo na Zemi a táto anténa (vnútorný vodič). Na vašom vysielači je možné pripojiť tento kábel bez Balun pre C11 (bez C12). Impedanciu tejto antény je v blízkosti výstupná impedancia 75Ohms. 2). Skúšanie navrhovaných dipólu. Ak chcete vytvoriť túto anténu použiť drôt (asi 1 mm priemer) a potom dĺžkou lambda (3 m). Môžete vytvoriť formulár vyzerať ako ten na stránke. Vzdialenosť medzi hornou a dolnou drôt by mal byť nejaký cm. Kompletné Anténa bude mať dĺžku asi 1,5 m a používa je popísané Balun pripojiť. Táto anténa má trochu zisk (= rozsah), než tá prvá. 3). Použitie Yagi. Jedná sa o smerovú anténu. Takže len ľudia v tejto oblasti môže počuť signálu. Je to to, čo chcete? Zbohom

[Quote = mr_ghz] 3). Použitie Yagi. Jedná sa o smerovú anténu. Takže len ľudia v tejto oblasti môže počuť signálu. Je to to, čo chcete? Bye [/quote] Vlastne som rád, že na pokrytie circullar polomere asi 4 km

Použite j-pole antény. Tam je veľa projektov pre FM na webe.

[Quote = Borber] Tam je mnoho projektov pre FM na webe. [/Quote] To je pravda, ale dosť smiešne väčšina z nich nemá prácu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back