Hľadáte súbor S2P pre kanceláriu Micrwave?

J

Jesterhsu

Guest
Dobrý deň! Chcem, aby simulovali obvodu LNA. Preto som napríklad súbor, ktorý inculde S-parametra. Má niekto môže mi povedať, kde by som mal dostať? TKS.

S2P súbory sú k dispozícii pre zariadenia, ako sú tranzistory, diódy atď, ktoré tranzistor ur používate? U môžete získať S2P súbory z internetových stránok spoločnosti (kontrolu tranzistor názov spoločnosti). povedzte mi, či u stále problém. Abhishekabs

Vážený pane: tranzistora modelu je BFG425W. Názov Bender je Philips. Nemôžem nájsť žiadne zdroje, ktoré poskytujú súbor. Mohol by povedať, u Mee, kde by som mal dostať? TKS

Dajte mi u špecifikácia potrebu. pre VGS exapmle = 2V Id = 10 mA atď I Wil pre U [size = 2] [color = # 999999] Pridaná po 7 minútach: [/color] [/size], ktorá pomocou softvéru ur? Agilent Genesys2006 poskytuje knižnica pre tento tranzistor. Stačí skontrolovať. mnoho odrôd R je pre tento tranzistor na tento softvér.

Dobrý deň pane! Len som našiel datasheet (Pls pozri priložený súbor), ktorý má IC. V skutočnosti neviem, aké parametre musím, keď som simulovať? Preto by u mi povedať, aké parametre, ktoré potrebujem? BTW, môj simualtion nástroj mikrovlnnej Office. Vďaka ur pomoci.

Dobrý deň Jesterhsu, je veľmi ľahké i dostať presné Nelineárny model v mikrovlnnej Office z uvedených zariadení, ... Prejsť na MWO prvky -> Nelineárna -> BJT -> Vyberte GBJT zariadenia a zadajte korenie parametre uvedené na stránke zariadenia list č 9 ... Potom Bias model pomocou bias podmienok (IC = 25 mA; VCE = 2 V.), potom ak je zodpovedajúce datasheet odpoveď ... Potom použite ju vo svojom schéme designu LNA s odpovedajúcou siete ... Dúfam, že to vyrieši váš problém ,.... --- --- Manji

Ahoj Manjunatha_hv, riadim svoj návrh ku kľúčovým podmienkam v mikrovlnnej rúre Office. Ale to ešte nie je zlé pre mňa. Má niekto mohol povedať mi, ako mám postupovať?

Dobrý deň! Manjunatha_hv, Vďaka za pomoc. Pokúsim sa to. TKS.

Dobrý deň! Manjunatha_hv, u Mohol mi povedať, ako ti dovoz tohto zariadenia MW? A prečo sa mi podarí nájsť rovnaké Prats ako referenčný súbor? Referenčného súboru ukáže aké diely, ktoré nemôžem nájsť. Má všetky možné urobím nejakú chybu, ktorá spôsobí, že iný výsledok? TKS.

Môžem len dostať zo svojho príspevku, ktorý chcete impement tohto obvodu v mikrovlnnej úradu. Je to chcete? Myslím si, že obvod si ukázali, je realizovaný v ADS.

mali by ste použiť zdroj jednosmerného napätia k dispozícii prvky -> Zdroje -> DC -> DCVS Čo sa týka druhej je to len ukončenie portu .... Potom, čo videl ADS schéma, ktoré ste zaslali ... Musíte použiť NL (korením) model namiesto os S-parametre súboru ... Práve som nahral aktualizáciu MWO súbor projektu (*. EMP) ... kompletný návrh podľa vašich požiadaviek ... --- --- Manji

Ahoj Manjunatha_hv, vďaka vašej tak jasne expesssion. Ale súbor, ktorý ste pripojili nemôžem otvoriť. My MO verzia je 2002. Má to všetky verzie problém? TKS.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back