Hľadáte QFN / QFP / BGA na DIL alebo cedníkového adaptér.

O

Ogive

Guest
Dobrý deň som sa rozhliadal po QFN / QFP / BGA na DIL adaptéra, ale nemôžem nájsť nič, čo by bol lacný dosť hobbyst ale stále opakovane. Našiel som pár tých, véčko, ale obvykle vyčíslením 200 $ (sic!) čip sám o sebe o 10 $ ... Každý, kto vie, on-line obchody, ktoré by mohli predávať tento druh tovaru?

Díval som sa na svojich internetových stránkach, im nezdá, že všetky adaptéry.

Fry je Electronics nejaké dosky, ktoré dovolili QFP prototypovania. Názov spoločnosti je niečo ako Smartz rady. PCB má osobitnú stopa s veľmi ťažkými spájkou už na vankúšiky. Medzi vankúšikmi je veľmi silná spájkovacia masku, ktorá je postavená sedieť nad podložky. Diely vlastne samo-align a môžete spájky je s žehličkou. Myslím, že táto spoločnosť inzeruje v orechoch a voltoch. Uvidíme, či nájdem odkaz, keď som sa večer domov.

Jo, to je ten, ktorý som premýšľal. Bohužiaľ, moje písanie bolo zlé. Podľa ich reklamy, môže byť 10 rokov staré spájkovanie týchto dosiek. Ceny boli moc zlé.

10 rokov staré hovoríte. No myslím, že som ťa musel štát do nich. Tam presne to, čo som hľadal. Kvalita vyzerá veľmi dobre a že technológia EZ znie fantázie. Ja som chcel kúpiť.

Ponúkame na predaj [url = http://www.proto-advantage.com/] QFP adaptér [/url] asi 3 doláre.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back