Hľadáte pamäte pre ukladanie dát

T

Tulkas

Guest
Ahoj, ja som návrh, ktorý datalogger uloženie dát z meniča do SD / MMC a posielať dáta cez GPRS, mikrokontrolér, ktorý budem používať, je pic. Dáta sú odobrať na 100 SPS, a myslím, že nie je čas na uloženie dát a potom poslať do GPRS. Toto riešenie je možné použiť dve pamäte a dva obrázky. Jedným z údajov, mikroprocesor uložiť na dve pamäte ako kruhového bufferu, kedy tento mikrokontrolér je písomne ​​v jednom z týchto spomienok iných drobných čítanie druhej pamäte a zapisovať dáta na SD / MMC a posielať cez GPRS. Na tejto ceste som sa oveľa viac času na všetko. Problém je sériový protokol, ktorý musím využiť, s prihliadnutím, že oba procesory sú na rovnakej zbernici. Môžete mi pomôcť?. Vďaka, ospravedlňujem sa za svoju angličtinu.

Ahoj Tulkas Aký je použitie pamäťou tam? Prečo nemôžete si posielať dáta do druhého micro priamo? insted o zápis do pamäti .. Nandhu

Ahoj, chcem pre ukladanie dát v MMC / SD, pretože keď chcem nainštalovať systém v zóne, kde nie je k dispozícii GPRS alebo GPRS strate z akéhokoľvek dôvodu, môže aj načítať dáta z pamäťovej karty. Pretože jeden Micro čítať dáta z AD prevodníka, zápis dát na pamäťovú kartu a poslať dáta GPRS modem, nemožno ho posielať údaje o čase. Potom, ak môžem použiť dve pamäte ako pamäte a dva mikrofóny, jeden z mikra môže písať pamäti, zatiaľ čo ostatní môžu čítať mikro druhej pamäte, táto mikro potom ukladá dáta na MMC / SD a potom posielať dáta do modemu . Ak by som použiť jeden micro, čas robiť všetko, je 10 ms, pretože to je doba medzi dvoma vzorkami a ak môžem použiť dve pamäte a dva mikrofóny čas na to všetko je väčšie. Môžem použiť v akomkoľvek I2C čap mikro a môžu dva sériové porty, SPI iba piny určené pre IT. Vďaka

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back