Hľadáte najlepší systém pre detekciu ľudskej prítomnosti

B

biggbob

Guest
Ahoj, ja som pracoval na systéme, otváranie elektrické ovládanie okien, len ak je zistená prítomnosť človeka. Nie som si istý, o najlepšiu technológiu pre to a chcem vedieť, či niekto pokusy tohto typu projektu. Myslím si, že aj ultrazvuk a pasívne infračervená sú zaujímavé, ale je tam iný zaujímavý systém? Vďaka vopred Bob:?

Ahoj biggbob, aj radar je možnosť. To má tú nevýhodu, že je možné detekovať iba pohyb (nie absolútne ešte standig osobu). Ale radarový systém je oveľa menej citlivá voči vonkajším vplyvom (slnečné svetlo, teplo, ...). Existuje mnoho výrobcov týchto systémov. Zbohom

Videl som niekoľko systémov, ako s infračerveným a pasívny radar (postavený s anténou) lollo

Je mi ľúto, ale obávam sa, že problém je veľmi ťažké rozhodnutie, pretože moderné snímača je možné iba detekovať pohyb. Ak potrebujete sofistikovaný systém, ktorý je potrebné použiť a obísť videokamier, aby si to. Veľa šťastia, Fernando.

HI priateľ Najlepším riešením je použitý PIR čidlo, ktoré prostredie pre tento účel tiež navštíviť webové stránky HOLTEK polovodičov pre vodiča detektora čip komerčný produkt pre zabezpečenie prísť s čidlom PIR a sú lacné a nájdete ju easly sa týka vôní

Díky moc za odpovede. Myslím, že je potrebné použiť PIR detektor design pre detekciu PET pohybu na malom priestore. Akékoľvek URL distribútorov? Ešte raz vďaka Bob

[Quote = biggbob] Díky moc za odpovede. Myslím, že je potrebné použiť PIR detektor design pre detekciu PET pohybu na malom priestore. Akékoľvek URL distribútorov? Ešte raz vďaka Bob [/quote] Pozri Pripojiť súbor môže byť za pomoci plné URL navštívte RS komponenty a digi kľúčové oblasti vôní

WWW.Creative.com je Videokamery menej než 100 dolárov. Majú softvér pre detekciu pohybu. Oni sa tiež pripojiť k počítaču. Majú tiež SDK pre voľnosť pri vývoji ovládačov. : D

Dobrý deň, závisí na sledované oblasti. Ak potrebujete sa dostať na prítomnosť ľudí do jednej miestnosti, je to ťažké. Ak si len potrebujete poznať prítomnosť v malom priestore aktívna IR je v poriadku, alebo kapacitné snímanie. Pozrite sa na www.qprox.com - so svojimi čipy, môžete zistiť blížiace sa ľudské alebo iný objekt na elektróde. Môžete sa obrátiť každý vodivý predmet do senzora. Mimochodom, používanie tohto snímača tlačiť vodu do kohútikov - blíži ruky ku kohútiku bude tlačiť vodu. Bez rúk - žiadna voda. Táto snímače fungujú ako tlačidlá - prítomnosť - bez prítomnosti. Zistí sa zmeny (napr. PIR), jednoducho merať prítomnosť.

Vo svojom predchádzajúcom zamestnaní - každá izba má pohyb / tepelné čidlo - moment niekto chodiť - to rozsvieti. Predpovedám, to isté sa dá urobiť pre otvorenie okna - stačí zmeniť prechod od zapnutia svetla zapnúť okno openner.

Môžete zaútočiť z iného uhla. Prečo si chcete otvoriť okno? Je to pre udržanie teploty nahor alebo nadol? Je to, aby emisie oxidu uhličitého na nízkej úrovni? Je to udržať relatívna vlhkosť vzduchu dole? V každom z týchto prípadov, existujú určité senzory, ktoré môžu byť použité v servosmyčce otvoriť okno pre nastavenie vnútorných parametrov.

Hľadám zariadenie, ktoré väčšinou vidieť na výťahy dvere otvorené, keď je osoba, ktorá vstupuje do výťahu infračervené inštalovanej v kiosku. keď niekto Infront infračervený lúč softvér by mal detekovať prerušenia lúča by sa zistiť, že niekto je Infront z kiosku a zvýšenie udalosť ... a chcem, aby toto zariadenie ovládať z jazyka, je to možné, čaká na odpoveď ďakujeme, že u

Ak chcete, spoľahlivý systém, ktorý sa vyhne falošným poplachom použiť aspoň dva rôzne typy nezávislé snímače. Skombinujte je na poplach okruh cez a funkcie. Táto metóda je jediný typ prijal vo Veľkej Británii z bezpečnostných dôvodov. Vševed

Keď som čítal názov témy, Hľadáte najlepší systém pre detekciu ľudskej prítomnosti , nemohol som sa zbaviť dojmu, "pes". Prosím, odpustite mi chabý pokus o humor. Dúfam, že všetci sa tešia nádherný víkend. So srdečným pozdravom, Mike

Zatiaľ čo pes je dobrý Husi sú lepšie. Žiadna sranda chodiť aj keď! S pozdravom ... Vševed

Neboli polymaths z hlavných postáv v sérii Nadácia Asimov kníh? Mikrofón

Mike rozširovať, K8LH OFF TOPIC, ale váš hodín nefunguje. Z Wikipédie:.
polymath (z gréckeho "polygóny", čo znamená "moc" veľké čo do množstva a "MATHES" význam "učenia") je osoba, ktorá vyniká v mnohých odboroch, najmä v oboch umenia a vedy
vševed

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back