Hľadáte manuály Synopsys PRIMEPOWER a PrimeTime

P

p_shinde

Guest
Dobrý deň, po zafixovaní časovanie v PT, a potom pri vykonávaní týchto zmien .... Späť na astro .... tak po analýze spef ... umožňuje nastavenie veľké vôle, ktoré neboli uvedené v PT pred eko ..... anyidea ..... a pls poslať e-mail ur id .... takže môžem popísať viac .... Vďaka, Prasad

Ahoj p_shinde, čo chcete, aby sme vám e-mail? Pls byť konkrétny.

Dobrý deň, môžete mailom na ramesh.suthapalli (at) ide wipro.com, ramesh.s

Dobrý deň, Prasad, čo ste opraviť v PT pred spustením cez astro flow? Myslím, že si pevné Niektorí si myslia, čas tým, že pridá vyrovnávacej pamäte. Ak áno, vráťte sa na predchádzajúcu netlist a pridať vložiť vyrovnávaciu pamäť po stupňa, ktorý fanout na 1. S pozdravom, s0shinde

Ahoj p_shinde a všetkých, potrebujem pomoc u všetkých. V mojom prebiehajúcej výskumnej práci, musím použiť Synopsys PRIMEPOWER a PrimeTime.But nemám potuchy o tom, ako používať tieto nástroje, a tiež som trpia nedostatkom prostriedkov. môže u plz dajte mi vedieť o každom užívateľskej príručke alebo iný príslušný dokument, pre tieto nástroje, ktoré by mi pomohli, aby plynule pracovať s týmito nástrojmi , inak som naozaj tušenie práce je. My ID: jug.ece (at) gmail.com jug_nitd (at) yahoo.co.in Vďaka Jugantor

Môžete sa opýtať Synopsys pre študentov verzii PT a prvotnej energie.

Ahoj spauls, študenti verzia PT-je k dispozícii ...... jeho skutočný .... pekné vedieť, že môže u ... pls povedať, ako sa človek mimo priemyslu by si to tak ....... že nové inžinieri môžu získať ruku na to ........ Vďaka, Prasad

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back