hľadáte list

S

study24816

Guest
som kúpil Hitachi DC motor.Ale já vím, v žiadnom prípade použiť jeho Enkodér.má 4 výstupné linky a je to GP3A53R ostré photointerupter.Nemôžem nájsť v manuáli.mnohých iných motorov a Enkodér vo mne a mojich priateľov 'lab i dont mať list.

Ahoj,

Verím, že táto časť existuje, ale je to vraj niektoré špecifické aplikácie Enkodér, ktoré nie sú uvedené v Sharp.Myslím, že je to v podstate jednoduché photointerrupter podobné Sharp GP1xx dielov, predovšetkým sa líšia v mechanických vlastnostiach, ale môžem sa mýliť.Mám používa Sharp čiastkových Enkodér, ktoré sú 6-pin.Ale mali by ste byť schopní skontrolovať sami.

Tie s najväčšou pravdepodobnosťou je vidieť, ak je to jediný "lúč" prerušovač,
ktoré majú len jeden slot na oboch stranách kolesa.Ak je toto váš prípad, môžete určiť, že IR-LED na jednu stranu sa prerušovač s multimetru ktorý je postúpil napätie okolo 1,3 V. Tu sa môžete pripojiť prostredníctvom dodávok rezistory na 10,
max

20 mA,
napríklad 220 ohmov s 5 W dodávok.Na druhej strane má byť fototranzistory, pripojenie k zaťaženiu odporom 10 až 5 V zásobovania a nájsť správnu polaritu podľa hodnotenia.
Konzultovať Sharp GP1xx iných akékoľvek iné photointerrupter listu na použitie v obvodoch v prípade pochybností.

Pozdravy,
Frank

Ďakujeme vám!Já si to vyskúšať.A konečne, roztok je hodnotenie.coz 'neviete, ktorá v štyroch výstupov je dióda kolíky, alebo tranzistor
na čapu.A možno sa vám odporučil rezistor pre tranzistor je trochu veľká?tranzistorovými často môžu prepravovať
maximálne 20 mA.Takže môžeme len použiť rezistor 500 ohmov.Mám pravdu?

Datasheet programu, ktorý SAD Inovácia, nedávno začala Voľný hľadanie
stránky pre elektronické komponenty listoch.Letáky od všetkých hlavných výrobcov
a početnými medzinárodnými predajcov je možné nájsť na týchto stránkach, vrátane Fairchild,
Toshiba, Intersil, NEC, a Texas Instrument.Datasheet kolekcia obsahuje:
zosilňovač, pufri, kondenzátor, CMOS, diódy, FET, LED, Pamäť, MOSFET, usmerňovače,
Schottkyho, posunovači, tranzistory, triak, USB,
atď Skúste sa na servis a
poskytnutie spätnej väzby k podpore-na-datasheetpro [dot] sk.

Dúfam, že to pomôže vám.

Ahoj priateľovi,Pozrite sa do www.datasheetcatalogue.comPozdravy,
Avinash.S.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back