Hľadáte kalibrované antény 2,45 GHz

H

HS

Guest
Kde môžem získať tento kalibrované antény na 2,45 GHz? Ďakujem vopred! Ted

MI Technologies má rozsiahlu rad štandardných zisku rohy.

Chcete stavať na zelenej lúke, si kit, alebo kúpiť. prosím konkrétnejšie

Azulykit, Ďakujem za odpoveď. Išiel som na svoje webové stránky a zdá sa, veľmi pekné a zdokumentované. Budem kontaktovať v pondelok ráno. ------------------------------------------------- [ b] Ultrabrains, [/b] Áno, naozaj mám v pláne stavať seba zvukovo izolovanej komore, skôr než hľadať a čakať 10 rokov na schválenie peňazí výdavky na tento nástroj drahé kupovať od profesionálneho dodávateľa. Už som bezodrazové box (7 'x 3' x 3 ') a snažím nájsť dobré kalibrované antény a dúfam, že niekto v práci mi pomôže vybudovať softvér do "LabVIEW" riadiť "z domova" polohy a analyzátor spektra v colecting dáta. Anténa budem testovať, nie je veľký (rozsah 24 mm štvorcových). Cením si nejakú pomoc ohľadom tejto "šialené" dobrodružstvo nazvaný: zvukovo izolovanej komore kalibrácie. Ak sa budem na krach, veľa ľudí je "šialený na mňa" a ja nechcem aby sa to stalo. Ešte raz ďakujem vopred za každý dobrý nápad. Ja sa naozaj vážime akejkoľvek pomoci. Majte krásny deň. Ted

Ahoj HS, videl som vašu poznámku. Vďaka. Môžete chcieť, aby zvážila vytvorenie vonkajší dosah a vyhnúť sa zložitosť a náklady na bezodrazové komore. Ak máte ploché strechy alebo otvorené pole k dispozícii, ktoré by mohli byť viac praktické (napr. rýchlejšie a lacnejšie) riešenia. Komora máte na mysli by mohlo byť trochu malý, ako tlmiče v tomto pásme sa pohybuje v poriadku 6 - 12 "tučný. To nedáva príliš priestoru vo vnútri. Bych nič očakávať od 24 mm anténu na 2,4 GHz, budete pravdepodobne potrebovať bližšie k 75 mm.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back