Hľadáte kód pre rozhranie RS232 s PIC16F84

M

mongoose

Guest
Ahoj, ja som sa snaží RS232 s 16F84a a Iam geting nie je to pravé, ak niekto mi môže pomôcť, alebo mi dajte kód tak to bude super

Ahoj, čo máte problém, dať nejaké bližšie informácie spolu s schému zapojenia. S pozdravom, [url = http://bharathyeju.blogspot.com] laktronics [/url]

Je nutné použiť UART a MAX232 prekladať do RS232:p

[Quote = Mongoose] Dobrý deň, snažím RS232 s 16F84a a Iam geting nie je to pravé, ak niekto mi môže pomôcť, alebo mi dajte kód tak to bude super [/quote] uveďte svoj problém trochu podrobnejšie ...

Dobrý deň, sa domnieva, chcem poslať premenná s PIC s RS232

[Quote = Mongoose] Dobrý deň, S pozdravom Chcem zasielať premenná s PIC s RS232 [/quote] Myslím, že najprv je potrebné vytvoriť sériové commuincation ... Mimochodom, ako ste kontrolný kód ... priamo na okruhu, alebo simulátora ..???

Ahoj, som začiatočník, takže ak niekto mi môže pomôcť písať kód, ktorý som to ocenia. Bj Erasmus Mongoose

[Quote = Mongoose] Ahoj, som začiatočník, takže ak niekto mi môže pomôcť písať kód, ktorý som to ocenia. Bj Erasmus Mongoose [/quote] prosím najprv popísať, ktorý kód, ktorý chcete implementovať ...?? a prosím post v novej vlákno .. vďaka.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back