Hľadáte informácie o PLC a SCADA

B

babatundeawe

Guest
Nie som použiť na použitie PLC, ale Počul som veľa o tom. Ale teraz mám podstúpiť kurz, ktorý sa zaoberá PLC a SCADA, a môže mi niekto pomôcť, čo čítať, kam sa obrátiť a ako ho naprogramovať. vďaka

Najprv musíte určiť, aký typ PLC, ktorý chcete použiť, špecifikácie, ktoré sa menia niektoré parametre, alebo je nutné si vybrať, čo chcete, hardware PLC. (Napr. Simatic S7-200 od Siemens), alebo, ak chcete primitívne jeden, skúste učenie OMRON Sismac Mini, (malá PLC pre trainee / začiatočníkov). Takže učenie PLC je ako výber, aký typ mikrokontroléru / uProcessor, ktorú chcete použiť

[Quote = babatundeawe] Nie som použiť na použitie PLC, ale Počul som veľa o tom. Ale teraz mám podstúpiť kurz, ktorý sa zaoberá PLC a SCADA, a môže mi niekto pomôcť, čo čítať, kam sa obrátiť a ako ho naprogramovať. Vďaka [/quote] Po prvé by sa mali učiť u základný význam PLC a potom by sa mali naučiť u rebríku a STL jazyky ... Neskôr sa určite mali kúpiť u starých PLC CPU .. napríklad S7200-CP 224 PLC (Siemens ).... krok za krokom dozviete u PLC s tréningom ..

No, vzal som tieto kurzy v USA námorníctvo pre wheapons riadiacich systémov. Neskôr, keď som staval svoje vlastné veci v reálnom svete som potreboval upraviť mojej kontroly a ja som zistil, že kliknutím a ťahaním softvéru sú k dispozícii "Crouset" je jednoduché. Majú buď blokové logické schéma, logické schéma rebrík alebo písomnej COMAND. Počkajte si na PLC je jednoduché, pretože softvér je nutné vybrať číslo modelu a potom to ukazuje, čo tento model je schopný plniť .... Ak všetko ostatné zlyhá, môžete jednoducho zavolať a oni si sugguest jeden pre vašu aplikáciu. Len Google, "CROUZET PLC" a vy should'nt mať žiadne problémy.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back