Hľadáte IC, ktorý môže aj vysielať a prijímať dáta sériovo

H

halee awan

Guest
Ahoj som urobil malý projekt pomocou 8951MC, že transmitt dát sériovo a monitorovať aj na PC (Hyper Terminal) okna, im pomocou krížového pripojenie kábla pripojte k počítaču cez MC89c51 max 232, ... Teraz nechcem pripojiť ako pomocou kríženého kábla chcem použiť ako integrovaný obvod, ktorý je schopný prenášať dáta a serrially na druhej strane môže RX je každý, kto sa IC, ktoré môžem použiť, aby to urobil

Ja neviem chápať, môžete mi vysvetliť, čo potrebujete viac a pomôžem vďaka

Teraz už nechcem pripojiť ako pomocou kríženého kábla chcem použiť ako integrovaný obvod, ktorý je schopný prenášať dáta a serrially na druhej strane je možné, že rx
Chcete odosielať a prijímať sériová dáta prostredníctvom bezdrôtové pripojenie miesto sériového kábla? Ak áno, dajte mi vedieť, pretože ja pracujem na tom teraz.

[Quote = seadolphine2000]
Teraz už nechcem pripojiť ako pomocou kríženého kábla chcem použiť ako integrovaný obvod, ktorý je schopný prenášať dáta a serrially na druhej strane je možné, že rx
Chcete posielať a prijímať sériových dát pomocou bezdrôtové pripojenie namiesto sériového kábla? Ak áno, dajte mi vedieť, pretože ja pracujem na tom teraz. [/Quote] Áno, chcem odosielať a prijímať bez použitia kábla

Aj stál toľko problémov, keď som sa snažil poslať / prijať dáta cez Bluetooth. Tak som prešiel spojenie s IrDA. Pozri priložený PDF a nájdete niekoľko užitočných dát.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back