Hľadáte dokumenty o dizajne základnej dosky

R

ranc80

Guest
Ahoj, ja som elektrotechnik študenta v jeho 4'th rok a snažím sa nájsť nejaké informácie o základnej doske design. Firma, že som prácu s chce vyvinúť trochu doska, ktorá sa pripojí k malej LCD, prevádzkovanej v aute. Aldo som "učenie vedomostí" o procesora, pamäte, LCD, USB, čipové programovanie atď Sotva som sa "praktické knoeledge" na príslušné programy a Aktuálna Obsah dizajn. Spoločnosť vie a je ochotný podporiť vzdelávacie prostredie a zdrojov, ale stále potrebujú veľmi dobré zázemie na túto tému, aby sa začať. Dúfam, že mi môže pomôcť, bežal.

Možno by sme mohli diskutovať o niečom MSN MSN alebo Skype: jiangyunlong-msn@hotmail.com skype: alex1210

Môžem poslať schému základnej dosky e - mailom. Ale je to len Intel 440BX chipset s AGP radič.

vysoká rýchlosť šírenia signálu je jedným z Keyes základnej dosky design.

Mám dotaz. Mám Acer Aspire 5715Z s de MB. Môžeš mi povedať z obrázku, čo tipe kondenzátorov a aké hodnoty sú tie? A čo je zlé na doske?

Jeho ťažko povedať, z obrázku, čo kondenzátora hodnoty, vyzerajú ako keramické SMD kondenzátory. Budete určite potrebovať schéma zistiť správne hodnoty kondenzátorov. Ak je Ak sa vám podarí nájsť kondenzátora hodnoty, len nahrádzať je to problém nevyrieši, môže byť niečo okolo tých zložiek, ktoré prinútil ich, aby rana.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back