Hľadáte dokumenty / materiály o prideľovaní zdrojov v WiMAX

K

kazim

Guest
Ja robím môj posledný rok B projektu o prideľovaní zdrojov v WiMAX. Prosím, veď ma a poskytnúť mi nejaké papiere, aby som mohol začať z mojej práce. Pokúsim sa simulovať v NS2, ktoré som nepoužil tak prosím tiež mi pomoct o jej inštaláciu v Linuxe Ďakujem všetkým členom

Môžete inštalovať NS2 v okne (pomocou Cgwin). Myslím si však, NS2 získať lepší v Linuxe. [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 3 minútach: [/color] [/size] Môžete študovať o plánovaní v WiMax pomocou UGS, RTPS, nrtPS, BE a ertPS. WiMAX je vhodný pre aplikácie v reálnom čase, alebo nie, v reálnom čase. Napríklad, ertPS je najlepší algoritmus pre prenos VoIP cez WiMax

HI priateľ, ktorého som posielam 1 KNIHA kompletný bezdrôtový & Niektoré súbory PDF pre WiMAX, KTORÝ DEFENATLLY POMÔŽE veľa šťastia ....

Ďakujem moc, budem v kontakte, keď potrebujem pomôcť, mám veľa údajov o WiMAX, ale problémom je, neviem, čo mám robiť WiMAX pre svoje FYP. im tak zaujímať ..

U porozumeli, ktoré MATLAB 2006b modelom Simulink na je veľmi blízko k štandardnému

Vážení, pracujem na WiMAX, môže niekto pomôcť, aby mi poslal základný program MATLAB. V. vďaka shwan

Ak váš hľadáte štruktúry / bloková schéma WiMAX Tx / Rx Alter má niektoré veľmi dobré aplikačné poznámky prerokovaní každého bloku príklad je DUC / DDC v WiMAX: http://www.altera.com/ literature/an/an421.pdf To tiež obsahuje bloková schéma na kompletné WiMAX vrstvu PHY, je tu aj iná aplikácia poznámky o ďalších WiMAX blokov od Alter, ale nechám si ich na Google. Aj pre celý systém tohto dokumentu dáva dobrý prehľad http://www.altera.com/literature/wp/wp_wimax.pdf Dúfam, že to pomôže.

Ahoj Abdulrahman, ďakujem, viem, že štruktúra Potrebujem vedieť, ako to urobiť bloková schéma v Matlab, ak by ste mohli pomôcť v tejto veci. Vďaka shwan

Aj ma poslednom ročníku študent inžinierstva a musím predložiť seminár na tému "WiMAX IEEE 802.16 BTS ".... som zmätený, čo má byť predložený na displeji pomôcť material.please me.plese GV mi da požadované materiály týkajúce sa tejto tému, ktorá by mi pomohol s mojou pomocou seminar.please

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back