B
biff44
Guest
Som sa konečne dostal zhruba na zverejňovanie mojich webových stránkach poradenské spoločnosti online.Jeden projekt chcem urobiť, je poskytnúť užitočné informácie, mikrovlnná designu (oscilátory vysielačov, prijímačov, filtre, antény, bezdrôtové systémy, atď), aby poskytovala inžinierske komunity.Som začala ODKAZY stránky a zverejnené niektoré dobré odkazy, ktoré som sa používa čas od času.
Prosím, podeľte sa o ne s nejaké svoje obľúbené odkazy.Majú byť odkazy, ktoré nevyžadujú platbu (existuje príliš veľa tých asi už dusí inžinierstva rast!).Budú tiež musieť byť relatívne bezpečné prepojenie, ako nechceme, aby sa šíri po celom virtuálnej sociálnej chorôb na naše inžinierske breathern.
Ak máte nejaké skvelé konštrukčné väzby, po nich sa tu!Nemôžem zaručiť, že budem zoznam je všetkých, ale čím viac, tým lepšie!
Vďaka za pomoc.
Rich
www.maguffinmicrowave.com
Prosím, podeľte sa o ne s nejaké svoje obľúbené odkazy.Majú byť odkazy, ktoré nevyžadujú platbu (existuje príliš veľa tých asi už dusí inžinierstva rast!).Budú tiež musieť byť relatívne bezpečné prepojenie, ako nechceme, aby sa šíri po celom virtuálnej sociálnej chorôb na naše inžinierske breathern.
Ak máte nejaké skvelé konštrukčné väzby, po nich sa tu!Nemôžem zaručiť, že budem zoznam je všetkých, ale čím viac, tým lepšie!
Vďaka za pomoc.
Rich
www.maguffinmicrowave.com