Hľadáte-de vkladanie obvod pre PC dosky

A

Alex_IC

Guest
Dobrý deň! Chystám sa zmerať LNA na doske (bez zodpovedajúcej siete a s ním), na frekvencii až do 20GHz. Môže mi niekto okruhu (v ADS, alebo kadenciu apod) pre výpočet konkrétneho zariadenia S-parametre S-par súboru meraných zariadenia a TRL LKP standarts na dosky plošných spojov? Vďaka za odpoveď!

Možno, že to pomôže pochopiť to, čo chcem. Tu je obvod pre de-vkladanie cievky parametrov v Ansoft Nexxim. Chcel by som mať podobné obvod TRL alebo Solt 2-Port de-vkladanie v kadenciu, alebo ADS.

Pokiaľ viem, nie je príliš ťažké robiť prijateľné de-vnorenia, ESP., Pre jedno-end situácie. Od meranie aktívnych zariadení je imúnny voči chybám v porovnaní s pasívnou, ako tlmivky. Ale ak chcete urobiť de-vkladanie veľmi presne, je potrebné získať informácie z kovu stopy na PCB a prepojenie káblov medzi vankúšikmi na PCB a na smrť. Potom môžete využiť softvér ako reklamy alebo mikrovlnnej Office, aby bol.

Chcel by som to urobiť v inzerátoch pre dôkladné pochopenie de-vkladanie procesu a zistiť čo najpresnejšie s de-vkladanie. Inými slovami chcem urobiť merania prakticky vo ADS (s podstavcom CAL), aby sa trochu expiriens.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back