Hľadáte CRT 150AMT31A Trio Kenwood. Anyhelp

S

swingbyte

Guest
Mám problém - CRT v mojej pôsobnosti má zlomený pin. Vie niekto, kde II mohol dostať nové / staré rúry alebo náhrada za lacné. Počet 150AMT31A Trio Kenwood. Každý, kto vie, či je táto trubica je podobná ostatným, alebo je používaný v iných CRO? Vďaka Swingbyte

Toto číslo by malo byť 150ATM31A Vďaka Alebo má niekto nejaké techniky pre pripojenie na rozbitej PIN v základe?

Odkrytú časť zlomené PIN by mala byť v povrchu skla. Pomocou malého súboru do súboru PIN konca do hladka. To je možné, pretože mäkšie sklo nebude brániť pevný materiál súboru. Potom použite spájkovanie pripojiť vodič rovnakého merítka ako PIN. Môžete si potom dal kvapka epoxidu okolo spájkovaného spoje získať pridanú silu a pôsobí ako elektrický izolátor.

Vďaka za radu, ale ja sa snažil trochu inak. Pin prerušil vnútri základne skla v malom otvore. Nemohol som sa dostať do čapu na spájkovanie tak som zaplnila dieru striebornou farbou a epoxied nový PIN dovnútra vedú sa zdá byť v dobrom kontakte s koncom drôtu, takže dúfam, že to bude fungovať swingbyte

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back