Hľadám programátora na pic 24f série

E

eemkutay

Guest
Dobrý deň, priatelia, ktoré som používal ICD2 s PIC16F876A a to pracuje pre PIC16 a PIC18 série dokonale. Mám tiež niekoľko PIC24FJ32GA002, ale môj ICD2 nie je podporovaný tejto rady, pretože 3V3. Niektorí priatelia na nete povedal: "Môžeme program s ICD2", ale neviem ako? Prosím, môžete mi dať sériu PIC24F programátor odkaz? Pokrok v thx.

@ BlackOps Thx za link, ale ja viem PICkit2. Hľadám programátora zdarma.

Tak dlho, ako aktualizáciu firmware MPLAB ICD2 v prevedení všetko, čo potrebujete urobiť, je pop tak na úrovni radenie na výstupe linky alebo niekoľko impedančná prispôsobenie resitors, i najmodernejšie PIC čipy, ktoré sú v ICD2 (ak je jeho domov postavený), sú Veľmi tollerant napätie pohybuje, takže si mohol len pridať druhý regulátor napätia s prepojkou, alebo si myslím, že ICD2 design PIN kód, ktorý mení napätie pre rôzne aplikácie, takže môžete prepínať pomocou ktorej (ten posledný bod, neviem o istý, ale jeho v hlave ako true)

@ Foxabilo Ďakujem, myslím, že musím kúpiť PICkit2 programátor. Je to len 40 $ a všetky pic rady naprogramované.

Skúste tento Použil som ju PIC24H a teraz. dsPIC33F. stačí malé PCB, ktoré je na úrovni prekladateľ, dostal som info od jedného z nití tu. Veľa šťastia!

Dobrý deň, aj keď sa zdá ťažko uveriteľné, že prvý programátor, ktorý som mal, "epos" paralelný port programátor (od roku 1998!), Je dokonale schopná programu tie fotky. Softvér tu: hxxp: / / www.melabs.com / support / progsoft.htm (beta software) Návod tu: hxxp: / / www.melabs.com/support/3v_icsp.htm (časť EPIC paralelný port programátor) obvod / PCB je veľmi ľahké nájsť. S pozdravom

@ Picnoobie thx za odkaz napätie tlmočník naozaj zdá, že funguje. Skúsim to. Ešte raz vám ďakujem. @ Elec_gu skúsim Prekladateľ napätia obvodu. Ďakujem

Odporúčam aktualizovať MPLAB IDE. Inštalácii verzie 7.61 zdarma na stiahnutie.

[Quote = picnoobie] skúste to som ho používal PIC24H a teraz. dsPIC33F. stačí malé PCB, ktoré je na úrovni prekladateľ, dostal som info od jedného z nití tu. Veľa šťastia praje [/quote] Dobrý deň, chcem postaviť tento malý mod používať s fotkami klon ICD2 B. Mám otázku: Aký je rozdiel medzi VCC_T a VCC line? V programe je VCC linka pripojená priamo k USB +5 V, ale na signál VCC_T (VDD v ICD2), tiež tam sú 5V: |? Prečo sa nemôžem pripojiť spolu Pin 3 a PIN 10 z SV1? V softvér MPLAB nemôžem zakázať "Power cieľovom obvodu z MPLAB ICD2", nie? Vďaka všetkým! Bye;)

[Quote = picnoobie] skúste to som ho používal PIC24H a teraz. dsPIC33F. stačí malé PCB, ktoré je na úrovni prekladateľ, dostal som info od jedného z nití tu. Veľa šťastia! [/Quote] Mohli by ste mi prosím uplaod hex súbor

hassan1980: hex súbor je jeden zo PICS Rev B možno nájsť icd2clone.com, (okrem PIN hlavičky a svetre, to je rovnaké rozloženie PICS ") Kova: VCC_T je z cieľovej zariadenia, ktoré používate ak to pre Pic24/dsPic33 bude 3,3, VCC je obvyklá 5V. Musíte zrušte začiarknutie políčka "Power cieľ z ICD" v MPLAB Ak použijete tento obvod.

picnoobie Tento projekt potrebuje dva mikrofóny pre programovanie 16F877 potom 18F4550 pre komunikáciu cez USB, je to pravda?

hassan1980: V zásade áno, pozrite sa na icd2clone.com a iné vlákno pre viac informácií.

picnoobie Dearfriend, čo je o pripojenie ZIF Socket k ICD2?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back