hľadá niekoho, kto by vybudovanie okruhu

F

fasterstill

Guest
Hi Guys Hľadáte niekoho, kto by mi postaviť okruh riadiť piezo. POŽIADAVKY: až 30V výstupu 12V, problémov tranny na výstupe. Frekvenčný rozsah 15-38kHz, iba jeden výstupný frekvencie potrebné na čas, ale možnosť naladiť kdekoľvek medzi vyššie je potreba. V prípade záujmu ma hodín, ja dopredu plné požiadavky sa potom. Na zdravie pre čítanie ľudí. PS nevadí, keď je to len do štádia, môžem zostaviť s obmedzenými znalosťami.

ste Gona platí za to znie jednoducho prečo si to urobiť sám

[Quote = wizpic] Gona si platiť za to, že to znie jednoducho prečo si to sami [/quote] Pre piezo prevedenie by mohlo byť komplikovanejšie, než sa zdá z prvý pohľad, ale nevidí dôvod, prečo plná RS nie je možné napísal tu.

Len som myslel, že je drzé pýtať sa domnieva, že je to jeho aj prvé miesto, mohol by na to znie lepšie, alebo zaslali schémy, takže sme všetci videli som mal trinásť hodín ma pýta, pre niektoré z mojich kód a nikdy zverejnené len rovno do I Nepáči sa mi, že musím dať pred tým, než si to tak vidím, že wizpic

Môže byť máte pravdu - je môj odhad zámerov slabé miesto. Ale stále nevidím dostatok informácií, aby to tak povedať. Budeme vedieť potom.

Ahoj Chalani mi zdá, že spôsobil nejaký zmätok, som si znovu prečítať môj príspevok, a napriek tomu si úplne istí, ako na to. Nech je to čokoľvek čo bolo zamýšľané. Áno, samozrejme budem platiť, nemôže si predstaviť niekoho, kto robí to pre nič za nič. Pýtať sa, ako im elektrické enginner, len som oprava počítača pre bývanie, a to je trochu mimo mojej vedomosti. Ja som si niekoho, kto sa chystá navrhnúť obvodu a urobiť z neho sa na SMT, ale im strach, že si ma sklamal. Aj dnes si kúpil schmatic z informácií, ktoré neobmedzené Zdá sa, že prácu. Nie ste si istí, či môžem po Keďže sa však predávajú. Bude potrebovať niekoľko módov, ako to robí, NT má nejaký spôsob, ako nastaviť hlasitosť.

Zmätok tam bude v prípade, že sú otázky, na postup nie je na obsah. Pre váš prípad IMHO lepšie nájsť niekoho, kto u vás - môžete napísať vaše informácie o mieste. A "EOA práce, propagácia, inzercia" subforum je relevantné pre vaše tému. Veľa šťastia

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back