GSM v pásme falošné vyvolané Flex PCB

W

Wilson_yu_chen

Guest
Zdravím všetkých, som sa stretol s otázkou? Inband spurios asi 500 ~ 700 MHz širokopásmový šum príde. Je to určite je flexibilné PCB, ktoré sa pripájajú na hlavnú PCB aby bolo miesto iným rádiový modul / PA / RF ovládačov problém. Mohol by niekto give návod, ako sledovať, alebo ak je to nevyhnutne zmena nie je prípustná, rovnako ako rozvrhnutie PCB, pre túto chvíľu z projektu, čo mám ešte urobiť pre hlavné hardvérové komponenty PCB design. Díky moc. S pozdravom,

Hovoríte, že budete posielať RF energie cez flex PCB a vytvára podnety? Hmmmm. Chcel by som sa pozrieť na prepojenie medzi flex PCB a PCB tvrdé časti. Priamo na prepojenie, je tam dobrá spájkovacie pripojenie, nejaký druh lepidla pripojenie, atď Skúste experimentovať s lepším spájkovanie tu.

Môžete izolovať stopy na Flex, ktorý spôsobuje ste problémy? Skúste rezanie niekoľkých izolovať stopy alebo skupiny stôp, či je možné izolovať problém pripojenie. Flex môže byť ako anténa, a spôsobuje spätnú väzbu. V závislosti na signály, ktoré máte spustené v Flex, tak by som skúsiť lo prejsť filtrovania signálov. Môžete tiež skúsiť to, aby bol prenos cesta je tiež založený na 400-700 MHz. Dave www.keystoneradio.com

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back