GSM / GPRS modulu a kamery

Ahoj všetci, chcem rozhranie sim 340e s UART regulátora 8051 a chcete preniesť niektoré dáta prostredníctvom poskytovateľa služieb GSM. Je možné odosielať veľké množstvo dát týmto spôsobom?

Pracoval som na kameru s rozhraním UART. Použili sme FPGA komunikovať s fotoaparátom (CMOS senzor OmniVision) a uložiť snímky vo SDRAM (od kamery by sa výstup dát vo veľmi rýchlom pomeru). Surové YUV 4:2:2 obrazu pre rozlíšenie VGA sa pohybuje okolo 600 kB a kódovanie JPEG obrázok okolo 20-30 kb Mali sme vyvinuli fotoaparát radič, radič SDRAM a UART radiče. Operácia bola podobne ako tento. Sme trochu príkaz UART po receving tento príkaz, FPGA zachytáva jeden obrázok a uloží ho do pamäte SDRAM a posiela obraz cez UART na pevnú prenosovú rýchlosťou. Cez UART u mohol pripojiť čokoľvek, SIM 300 alebo Siemens MC55 pre odoslanie obrázku cez GPRS rozhranie pre pevné i / s. FPGA možné poslať AT príkazy pre GPRS modul. Server by bolo treba vyvinúť na PC pre príjem obrazu cez internet a U potreba vytvoriť nejaký protokol pre príjem obrazu správne (niektoré záhlavia / päty veci na označenie začiatku a na konci snímke). CMOS / FPGA rada by asi $ 10 - $ 15 Siemens MC55 s vstavaným TCP / IP stack asi $ 30 - $ 35. Použitie GPRS je oveľa lepší, pretože by sme mohli poslať veľký súbor, ktorý nie je možné v prípade MMS.

Ahoj Teja Môžem poslať MMS / SMS z IP kamery GSM modem bez PC medzi tým? Láskavo povedz mi, pretože som nový tejto oblasti. Ak máte kód, dajte mi, aby som môžete vyskúšať vďaka za pochopenie

[Quote = AyaTamimi] hjehanzeb, tu je, ako sa program SIM306 modul poslať MMS pomocou AT príkazov, dúfam, že nie som príliš neskoro =) http://www.simtechnology.ru/document_131.html?875CD5BA913B3F41632750F2E7817077 [/quote] Dobrý deň, odkaz neotvoril so mnou (môže u pošlite mi, že súbory priložené vďaka za ur pomoc:) [size = 2] [color = # 999999] Pridané po 3 minútach: [ / color] [/size] [quote = Budhu] Tento dokument popisuje hardware rozhranie SIMCOM SIM300 ... aplikácie, sú všetky funkčné prvky SIM300 popísané veľmi podrobne. ... http://www.infortech.com.tw/SIMCOM/DataSheet/SIM300_HD_V1.06.pdf [/quote] Dobrý deň, tento odkaz vyvinutá v chybové stránky mohli U prosím pošlite mi súbor nie je odkaz? Vďaka za ur help [size = 2] [color = # 999999] Pridané po 17 minútach: [/color] [/size] Dobrý deň, chcem si kúpiť odkaz SIM306

Mohol by niekto poskytnúť hardvérové špecifikácie dokument sim306. Sú sim300C a sim306 pinovo kompatibilné. vďaka

ste sa do tohto projektu? Môžete odoslať SMS / MMS pomocou kamery bez PC? :)

SIM300 alebo takmer GSM modem komunikovať s UC cez UART. Takže všetko, čo potrebujete, je u AT príkaz štandardy. AT príkaz štandard, môže u pripojenie a ovládanie SIM300 ľahko. Veľa šťastia!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back