GSM / GPRS modulu a kamery

S

sunish

Guest
hai všetko ako môžeme rozhranie fotoaparátu GPRS modulu a poslať fotky? Mám v pláne používať SIM300 a 8051. Chcel by som získať viac informácií poďakovaním nie.

Myslím, že najjednoduchší spôsob, ako to dosiahnuť je použiť telefón a plnej funkčnosti telefónu. Mať na pamäti, že to, čo chcete robiť možné vykonať stlačením tlačidla na telefóne a tlačidiel telefónu možno emulovať zaslaním niektorých AT príkazov, môžete navrhnúť mikrokontrolér predstavenstva, ktorý odosiela príkazy AT k fotoaparátu telefónu pod programovou kontrolou . Telefón fotografuje a posiela obrázky cez MMS kamkoľvek budete chcieť.

Ale mobilné telefóny nie sú postavená v TCP / IP stack vzhľadom k tomu, GSM / GPRS moduly.

Áno. To je dôvod, prečo som povedal, že ak nemáte poslať snímku do GPRS. Môžete poslať prostredníctvom MMS. Je len otázkou odoslaní niekoľkých AT príkazov stlačiť niekoľko tlačidiel.

hai všetkým skutočným problémom je tu cena a aplikácie chcem získať fotografiu / video z miesta, kde som, ktorým sa ustanovuje systém a telefón s podporou MMS vás bude stáť viac a nebudete sa akýkoľvek typ projektu zážitkom sme tu snaží niečo, čo sa predpokladať, systém vo svojej kancelárii a ste mimo mesto, ak chcete skontrolovať, čo sa deje vo vašej kancelárii, stačí ho získať na ligin k internetu, alebo si obrázky zaslaním SMS do systému Slnko

V takom prípade budete mať (1) fotoaparát s digitálnym rozhraním (b) a GPRS modul, ako je SIM300 a (c) regulátor (8051 možná pomalá pre túto aplikáciu. Kamery časť sa zdá byť to najťažšie, pretože tu väčšina digitálnych fotoaparátov prichádzajú s portom USB a USB host v regulátora je trochu ťažké pre začiatočníka. Tiež budete mať možnosť ovládania fotoaparátu, ako pri fotografovaní, ísť do režimu videa apod Na druhú stranu, ak používate analógové surveyllance fotoaparát, budete musieť mať rýchle zachytenie okruhu a niektoré obrázok / video pamäte.

drahý priateľovi som našla tu kamery, ktoré možno priamo pripojiť k televízii a purticular kanálu môžete vidieť pohyb pictures.ther sú kamery s rozhraním RS 232 sa dal tiež. Existujú dva sériové porty na SIM 300.so Myslím, že je možné pripojiť jednu kameru na jeden sériový port a druhé pre AT commands.when chcem poslať fotky dodám príkaz zachytiť obrázky a odoslať. Myslím, že to možno urobiť s 8051.this je len myšlienka mine.you všetci odborníci, a môžete ich viesť mňa lepší spôsob, ako môžeme vybrať 8051/PIC/AVR ovládače pre tento purpose.they sú k dispozícii tu nie.

Ako sa vám program SIM300 komunikovať so sériovým portom na fotoaparátu. Vyzerá to jednoduché v hardware, ale myslím, že bude mať ťažké sa snaží dostať kameru RS-232 protokol detaily a naprogramovať SIM300 komunikovať s kamerou na druhom sériovom porte. Nevidel som žiadne AT príkazy, ktoré môžete urobiť.

Myslím, že s použitím lacných mobilných telefónov, ako chenese z nich je najlepšia voľba, pretože sú lacné a možno ich ovládať pomocou AT príkazov ľahko. Tiež sa vám na omitt veľa zložitosti konštrukcie a implimentaion.

[Quote = techie] Áno. To je dôvod, prečo som povedal, že ak nemáte poslať snímku do GPRS. Môžete poslať prostredníctvom MMS. Je len otázkou odoslaní niekoľkých AT príkazov stlačiť niekoľko tlačidiel. [/Quote] Zdravím, myslím, že to môže byť nie bur musíte jedľa dekódovanie obrazu, aby dáta, ktoré môžu byť zaslané GPRS, to je výzvou ... nejaký nápad?

Našiel som tento dokument o SIM 306, ktoré podporujú správy MMS. To pdf vysvetliť funtions a aplikácie s príkladmi. Tieto funkcie sú poskytované Sim306: (1) Stiahnite MMS predmet, obrázok a text k modulu zo sériového portu (2) dotaz stav na stiahnutie (3) Set a uložiť príjemcovi MMS (4) Nastavte URL multimediálne centrum správ spínač (MMSC) (5) Správa MMS box (6) Poslať MMSain

SIM306 MMS má schopnosť a veľkosť obrazu môže byť až 60K

Ktokoľvek, kto môže nahrať katalógový list sim306 budem vďačný

Vážení priatelia mám podobný problém. Ale ja používam Blackfin 561 procesor pripojený fotoaparát, ktorý má byť spojený s GPRS modem posielať MMS / SMS. Chcú ma písať kód v C na platforme Windows Láskavo mi pomohol.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back