Ground lietadlo v dps!

A

ahmad_abdulghany

Guest
Kedy a prečo by som mal používať v mojej krajine lietadlo RF PCBoard?

Thanks in advance,
Ahmad,

Citácia:power lietadla:

Použitie "sily lietadla" je celkom obyčajný na viacvrstvové PCB s digitálnymi obvodmi.
Oddelený priestor alebo lietadlom medi je pripojený ku každému napájacie lišty.
Komponenty sú pripojené k dodaniu DC stačí len pripojiť k elektrickej rovine pomocou cez dieru PCB.

Viac priechody môžu byť použité pre vyšší prúd zariadenia.

Tento prístup však môže byť katastrofálne, ak sú použité na častiach RF PCB.
Napájanie lietadlá majú tendenciu pôsobiť ako patch antén a rušivé signály môžu nájsť svoju cestu po celom DPS.
Najbezpečnejší spôsob, ako pristupovať DC rozvody elektrickej energie na RF PCB je pomocou vhodných šírka stopy poskytovať požadované súčasnú kapacitu a kondenzátory RF oddelenie fyzicky blízko pri sebe aktívne zariadenia.

Ospravedlňujeme sa, ale mám dotaz, je moc rovnakej rovine ako pozemné lietadlo?!

Thanks in advance,
Ahmad,

Vlastne nie ..moc a pôdorysov sú dve rôzne veci ..
Power smerovanie s hviezdy a správne oddeliť napájanie (Vcc) kolíkov prispeje k dosiahnutiu najlepšieho možného výkonu RF ..

Avšak, jediné pevnej zemi lietadlo v multi-layer stack-up doska funguje dobre.Všeobecným pravidlom je, aby sa zabránilo krížovej-rušenie pomocou pozemné lietadlo, aby chránila sekcia RF z iných obvodov na doske ..

Na druhej strane, nie sú žiadne jedinečné riešenie pre distribúciu v krajine pri rysovacej dosky RF.Split pôdorysov alebo rozdeliť stopy možno využiť na oddelenie analógových a digitálnych signálov, alebo izolovať vysoko-prúd alebo high-heatgenerating sekcia ..

Pozdravy,
IanP

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back