Grafické problém s CST

K

kimx0945

Guest
Nainstaloval som CST 2006 na laptop, ktorý používa Intel (R) GM965 grafický chipset (Lenovo T61). Keď som otvoril napríklad súboru alebo vytvoril nový súbor, je počítač freezed a zmeny obrazovke počítača vo veľmi podivné farby. Zdá sa, že grafická karta nie je kompatibilná s CST, ale nie som si istý. Existuje nejaká osoba, ktorá pevnú tento problém?

Ja som trpel, že rovnaký problém s CST a tiež HFSS. Riešenie: (i) Deaktivácia HW akceleráciu grafickej karty, alebo (ii) používať počítač s výkonným GPU s množstvom pamäte (odporúčam to) S pozdravom

Problém je v tom Intel Mobile 965 Chipset Driver zo strany výrobcov notebookov, nie sú kompatibilné s OpenGL a sú v SOOOOOOOOOO za riešenie problému. Ďalšou formou je vykonať aktualizáciu ovládača pre Intel chipset vyššie (Intel si je vedomá problému grafického ako je uvedené v ich FAQ) a nainštalovať do svojho notebooku. Musíte odinštalovať predchádzajúci ovládač pred spustením inštalácie, alebo Intel odmietne nainštalovať ich ovládače. Urobil som to úspešne Dell Vostro radu 1500.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back