GPS prijímač Matlab Simulink

B

bee_87

Guest
Hye .. Mám nejaký problém .. Neviem, ako Simulink sledovanie GPS Matlab Simulink .. môže niekto pomoct ..:? (

hi sa u mať nejakú predstavu o vykonaní prijímača GPS v Simulink.

Dobrý deň, môžem vám pomôcť: čo Typo signálu GPS uvažujete? S pozdravom, Lupin

[Quote = Lupin] Dobrý deň, môžem vám pomôcť: čo Typo signálu GPS uvažujete? S pozdravom, Lupin [/quote] tenks vlčí .. im za C / A kód a pásmo L1 .. môže u pomôcť mne ...?

ok, môžem vytvoriť simulačné analýzu .. čo chcete kontrolovať? Zaujímate sa o charakterizáciu signálu alebo len vedieť, ako funguje Sinulink v tomto snímku? S pozdravom, Lupin

[Quote = Lupin] ok, môžem vytvoriť simulačné analýzu .. čo chcete kontrolovať? Zaujímate sa o charakterizáciu signálu alebo len vedieť, ako funguje Sinulink v tomto snímku? S pozdravom, Lupin [/quote] tenks Lupina! :) Chcem analyzovať výkon sledovanie GPS signálu pomocou Rozšírený Kalmanův filter a unscented Kalamonovo filtra. Chcem vedieť, ako navrhnúť GPS sledovanie v Matlab Simulink ... Mám nejaký príklad, ale to nie je úplný a prevýšenie spustiť ... môže u pomôžte mi ... naozaj potrebujú pomoc ur ...: (

[Quote = Lupin] ok, môžem vytvoriť simulačné analýzu .. čo chcete kontrolovať? Zaujímate sa o charakterizáciu signálu alebo len vedieť, ako funguje Sinulink v tomto snímku? S pozdravom, Lupin [/quote] Lupin, ma napadlo, či ste zachytil a kŕmené žiadne dáta z USRP2 k simulácii? Ak áno, môžete zdieľať konfiguráciu? Vďaka tb

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back