GND a POWER VRSTVA

H

henrywent

Guest
Ahoj,
kovovej vrstvy, ktorá si za použitie GND a VDD koľaje, niektorí hovoria kovov pre GND 1 a 2 pre kov VDD, niektorí hovoria kovov 2 pre obidve strany.pretože som nový layout na analógový, aj vážne nevím, ktoré použiť vrstvu, pokiaľ ide o jednoduchosť a umiestnenie route.When dokončiť aj môj mobil, sa vedenie len aby môj celý layout pozrieť chaotický.Potrebujem vašu radu, ako na mieste a cesta k moci skladby (GND a VDD).vďaka!
pozdravmi,
Henry

Ahoj Henry

Všeobecne by ste mali použiť niektorú z vašich top kovov pre elektrárne směrování na CHIP úrovni s cieľom minimalizovať IR kvapky.Čo si vyberiete kovov závisí na kovový zásobník pre vás dostupné, mali by ste sa 7 vrstvami tri hrubé vrstvy môžete zvoliť trasu VDD Metal v 7 z podložky na bunky a cesta GND pod ňou v kovových 6, úspora miesta pre cesty a dať si trochu oddelenia.Ak budete mať len tri vrstvy tak, že je pravdepodobné, že by bolo riešením.
Na bunkovej úrovni I všeobecne cesta ako VDD a GND 1 v Metal horizonally, to znamená, môžem kohút priamo do môjho súčasného zrkadlá, stráže krúžky
apod I potom pomocou kovových 2 výhradne pre vertikálne smerovanie a kovové 3 pre horizontálne.Bolo by pekné použitia kovových 1 výlučne pre horizontálne, ale prevelance z guardrings etc zvyčajne robí, aby ošemetná stratégie.
Stojí za pripomenutie, jedná sa len pokyny, nakoniec rozhodnutie sstoupím na

- Blokové funkcie (vysoké prúdy / vysoká frekvencia bude vyžadovať hustej vysokej zásobník kovy)
- Metalisation voľby
- Požiadavky na najvyššej úrovni (čo je moc stratégiu na najvyššej úrovni čipu?)

Pracovných miest, ktoré by malo byť od začiatku layout?cesta návrhu VDD a GND cesty v hornej a spodnej vrstvy alebo trasy na detail pripojenie okruhu?

Budem sa snažiť všeobecne cesta k vedenie prvého a pokúsiť sa minimalizovať jej dĺžka, pričom približne tvorby sekcie pre hlavné layout

V niektorých procesu m1 list odpor je väčší ako všetky ostatné kovy v dôsledku jeho malej hrúbke.Preto sa zabránilo POWER / GND směrování v M1.
-Dinesh

by ste mali urobiť moc smerovac prvej ..ako signál smerovac ......ale udržať ideálny priestor by ste mohli potrebovať na smerovanie signálu, zatiaľ čo robí moc smerovanie po uvedení bloku ......Pridané po 9 minútach:[quote = "Pat_Mustard"] Ahoj HenryNa bunkovej úrovni I všeobecne cesta ako VDD a GND 1 v Metal horizonally, to znamená, môžem kohút priamo do môjho súčasného zrkadlá, stráže krúžky
apod I potom pomocou kovových 2 výhradne pre vertikálne smerovanie a kovové 3 pre horizontálne.Bolo by pekné použitia kovových 1 výlučne pre horizontálne, ale prevelance z guardrings etc zvyčajne robí, aby ošemetná stratégie.Pat, co im dostať z toho je, že ste pomocou kovovej 1 ako hlavné konáre a kovových 2 a 3 ako subbrances pre smerovanie moc ...
Myslím, že to nie je najlepší spôsob, ako .....ako súčasná manipulácia a rušivého vyšších kovov (2 a 3) je lepšie ....takže myslím, že by sme mali používať 3 kovov a kovových 2 ako hlavný dodávky .....

Dajte mi vedieť vaše názory.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back