gm

S

safwatonline

Guest
ahoj,
Chcem pozemok v gm OTA, oproti diffrential vstup, já jsem s použitím prízrak, môže niektorý mi pomoct?
aj priložený obrázok, čo som chcel využiť nadobudnuté z papper.
thnx
Ospravedlňujeme sa, ale musíte prihlásiť a prezerať túto prílohu

Myslím, že vaša otázka je: Plot s GM ID alebo niečo podobné ....

Ak áno, potom začiarknite pre kalkulačka nástroj do Kejdens.Google je, mali by ste si nájsť nejaké cvičenie ..

Myslím, že tam bola séria diskusií o Kalkulačka v tejto webforum.Hľadať ju.

Srivatsan

srivatsan Napísal:

Myslím, že vaša otázka je: Plot s GM ID alebo niečo podobné ....Ak áno, potom začiarknite pre kalkulačka nástroj do Kejdens.
Google je, mali by ste si nájsť nejaké cvičenie ..Myslím, že tam bola séria diskusií o Kalkulačka v tejto webforum.
Hľadať ju.Srivatsan

dc vykonať analýzu s diferenciálnym vstupom ako variabilný.potom po spustení analýzy a môže čerpať gm od vstupného páru od výsledku okna prehliadača

Skontrolujte, či tieto prílohy ..Úverová pre tutorial odchádza do týka autora.

Dúfam, že sú užitočné.

Srivats

Poskytuje dobrý prehľad o Cadenec sadu nástrojov, čo to znamená, aby na túto otázku?

ahoj,
thnx za odpovede,
Potrebujem, aby tento pozemok u niektorých i / p freuqncy, (tj nie DC analýza).
nejaké návrhy.

Veľmi jednoduché.Do AC otočka na určitej frekvencii.
Ale existuje určitý trik.Použiť AC / DC zdroje pre vstupy OTA keď napätie kontrolovanej napätie zdroja (vævs) s zisk 0.5 a -0,5.DC napätie tohto zdroja je diferenciálne napätie medzi vstupmi (VDM).Takže u umí AC otočka o VDM premenná na určitej frekvencii a pozemok Gm = Iout_ac / Vin_ac
vs VDM.
Přikládám testbench obrázok pre operačný zosilňovač.I use Verilog-negatívnu spätnú väzbu na odstránenie kompenzovať napätie operačný zosilňovač.OTA i think u by sa OTA krátky výstup na niektoré možnosti, a eleminate kompenzovať OTA pod nulu výstupný prúd stave.Dúfam, že sa u môže tak urobiť sami.
Pozrite odkaz odkaz pre dobrý tutorial:
http://www.edaboard.com/viewtopic.php?p=718044 # 718044

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back