GM MOSFET - výpočet lambda tranzistora

N

news

Guest
Marketing marketingiem, można nazwę 4G akceptować lub nie. Może brakuje merytorycznych argumentów w dyskusji o tym co najważniejsze - o usługach? - zastanawiam się na swoim blogu Marcin Gruszka, rzecznik P4, w odpowiedzi na wczorajszy wpis Wojciecha Jabczyńskiego, rzecznika Grupy TP.

Read more...

Ahoj, som tu nový, aby EDAboard. Pracujem na 0.13 technológiu, som už prácu na 0.25 technológie na vysokej škole. Mám problémy so výpočet lambda tranzistora (kanál dĺžka modulácia). Väčšina mojich spolupracovníkov nepočítajú vôbec. Mám dve otázky 1. Existuje nejaký spôsob, ktorým môžem počítať lambda alebo RO. 2. Je teoretický výpočet ro skutočnosti potrebné na vykonanie. Ďakujem

Prečítajte si zaujímavé knihy profesora Yannis Tsividis o MOSFET modelovania. V jednej z nich môžete nájsť jednoduchý a presný model pre ručné výpočty v modernej postupy. Výpočet lambda je veľmi dôležité, v niektorých aplikáciách i pri dlhodobom kanály. V krátkom kanál procesov ro je veľmi významný --- nie je nekonečno rovnako.

Skontrolujte, či Dodatok B Allen & Holbergových - "CMOS analógové obvody" Majú veľmi priamočiara metodiky získať rad parametrov, buď z výsledkov simulácie a merania. Dúfam, že to pomáha, diemilio

Myslím, že je možné modelovať GDS (Ro), s jedným faktorom lambda. Môžete pozemok s GDS simulátoru a uvidíte, že je to beznádejné. Všetky výpočty (v krátkom kanáli proces), s právom na námestí rovnice bude vypnuté veľký čas. Používam GM / ID metódy a som veľmi šťastný, že (pozri ee240 prednáška z Berkeley, môžete sledovať video stream na stránkach webbroadcast Berkeley).

Ahoj, edge_TV: Má g / ID metodiku založenú na EE240 vám správne GDS? Vďaka,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back