GL850A - USB Hub

T

Tohu

Guest
Ahoj všetkým,
Copak niekto skúsenosti s týmto čipom?Toto je USB 2.0 HUB problémom je, že čip pracovať len ako USB 1.0 Hub, možno z nejakého dôvodu nemôže byť prepnutý do režimu Full speed.PCB sa vykonáva podľa app poznámku a USB 2.0, môžem porovnať schéma zapojenia so pracovné USB 2.0 rozbočovač s týmto čipom, a ja môžem 'vidieť akýkoľvek iný, okrem jedného.Čip v tomto húb je 68 pin balíky používam 48 pin.Z každého údaje pin tvojej mať 15 k na GND / mám taky tento odpor / a 330 Ohm na pin na strane dát pin, označené ako NS v liste.
Thanks in advance.

Tohu Napísal:

Ahoj všetkým,

Copak niekto skúsenosti s týmto čipom?
Toto je USB 2.0 HUB problémom je, že čip pracovať len ako USB 1.0 Hub, možno z nejakého dôvodu nemôže byť prepnutý do režimu Full speed.
PCB sa vykonáva podľa app poznámku a USB 2.0, môžem porovnať schéma zapojenia so pracovné USB 2.0 rozbočovač s týmto čipom, a ja môžem 'vidieť akýkoľvek iný, okrem jedného.
Čip v tomto húb je 68 pin balíky používam 48 pin.
Z každého údaje pin tvojej mať 15 k na GND / mám taky tento odpor / a 330 Ohm na pin na strane dát pin, označené ako NS v liste.

Thanks in advance.

Viem, že to je stará pošta, ale možno to bude odpovedať na pár otázok.

Stiahnite a spustite program USBVIEW.Sa zobrazí konfiguračné parametre pre vašu USB HUB.Zistíte, že v tejto ROM HUB bol pravdepodobne zle naprogramovaný.

Pozrite sa na hodnotu

bcdUSB: 0x110 / / Tento hub je naprogramovaný tak, aby sa USB 1.1
bddUSB: 0x200 / / Toto Hub je naprogramovaný tak, aby sa USB 2.0

Nezáleží na tom, aký hardvér je ...Hub je rozprávanie okna je to len 1,1.kompatibilné.Mine tiež hovorí, že bol vyrobený Atmel Corpororation ...To je asi taky zle.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back