gerber súbor generovať Proteus

Y

yassin.kraouch

Guest
ahoj, ako som generovať gerber súbor v Proteus? keď som ju vyrábať mám. TXT formáte, prosím, pomôžte
vlákno nie je spojené s "Elektronické základné otázky", závit sa sťahoval do "PCB smerovanie a Schematické rozvrhnutie softvér a simulácia". Vyberte správnu kategóriu pred odoslaním [alexan_e]

Predpokladám, že máte na mysli ARES pravdu? Z menu skočiť na Výstup -> Gerber / Excellon výkon , bude vás o to pre-produkcie kontrola , ak je všetko v poriadku prejdite na ďalšie obrazovke zvoľte požadované možnosti a stlačte OK pre generovanie súborov. Môžete tiež urobiť pre-produkčné šek od Výstup -> pre-produkcie kontrola menu pre overenie, že je v poriadku, namiesto použitia Gerber / Excellon výstup zakaždým Alex

ale keď som generovanie súboru získam. txt súbor, ale myslím, že by som mal získať. Nem. sp?

Nemusíte sa jeden súbor, získate veľa a sú gerber súbory jednoducho používajú príponu txt (môžete tiež použiť možnosť zip súbor v balíčku). Každý program používa vlastné rozšírenie a tiež niektorí výrobcovia definovať rozšírenia, ktoré chcú pre každý súbor, stačí premenovať príponu, obsah je správna. Alex

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back