Gerber do DXF tlmočník

S

skywalker

Guest
Ahoj, niekto vie, Gerber, aby tlmočník DXF? Je divákom k dispozícii bezplatné verzie? A ak dobre fungujú? Akákoľvek pomoc je vítaná, najlepšie Skywalker.

Áno, CAM 350 je dobrá, ale môžete použiť GERBTOOL, CAD CAM, CAMtastic alebo rovno na PCAD2001.I neviem zdarma util.

Ak niekto viete Gerber do DXF tlmočník ZDARMA. Prosím, dajte mi vedieť, odkaz ar žiadne informácie. Vďaka vopred, Skywalker.

Cam350 verzia 7.51 bude prevádzať malé súbory do DXF, ale sú obmedzené shareware veľkosť databázy. Aj tak je možné prevádzať jednotlivé súbory alebo časti jednotlivých súborov s ním. Do hľadania na 274-D a 274-X ascii formátu a zistiť, ako rozdeliť väčší súbor na menšie Gerber verzia shareware verzia sa bude zaoberať. Je to bolesť, ale je to možné.

Ahoj juggernaut7. Vďaka, ale ja napríklad Free Translator, bez social limtation dát, ak existujú mimo ihriska. Viem, že CAM_ 350, ale v práci používať nemám CRA * ck, pretože nie je legálne! Najlepšie Skywalker.

Ja používam LinkCad, je to veľmi silný. S pozdravom, eirp

Musím DXF do Gerber konvertor alebo DXF formátu pre písanie konvertor program.

Môžete tiež radi používajú AutoCAD 2003 ..... : Lol:: lol:

[Quote = yingyang] Môžete tiež radi používajú AutoCAD 2003 ..... : Lol:: lol: [/quote] je AutoCAD 2003 vydal ešte? Takže myslíte, že integrovaný prevod medzi DXF a gerbers? Vďaka.

Skontrolujte prosím, či staré CADNEX program BAYTECH Je to naozaj zadarmo !!!!!!

Ahoj, CADNEX je to naozaj zadarmo, teraz som to skúsiť! Vďaka, Skywalker.

CAD Prekladatelia, postprocesorov a ovládače plotra h ** p: / / www.artwork.com / index.htm grafiky a ASM software pre konverziu rady najlepšie. HP8970B

[Quote = HP8970B] CAD prekladateľov, postprocesorov a ovládače plotra h ** p: / / www.artwork.com / index.htm grafiky a ASM software pre konverziu rady najlepšie. HP8970B [/quote] Web je veľmi dobrá. Ale softvér nie je zadarmo.

Camtastic z Pcad2001 môže urobiť veľmi ľahko. Crkk nájdete na elektróda. Ak nemôžete nájsť crrkkk ja posielam vás. Ide. Mr.Cube

Dobrý deň, mám testované CADNEX, ale bohužiaľ CADNEX nefunguje pod vetrom * bol NT, to je držať verzii pre DOS! :. (Vďaka za odpoveď, ale rešpektujem pravidlá fóra nájdem Free Translator, ak niekto má správy, prosím odpovedzte Vďaka vopred, a najlepšie, Skywalker ..

Ahoj Divan. Myseklf Tiež, strávili veľa času nájsť voľné Gerber tlmočník DXF, bez výsledku! : Cry: Súhlasím len exixt Gerber diváka. :? Veľmi ďakujem na všetkých pre podporu a hlep. Ak je v budúcnosti vydala Free Translator, le mi vedieť! Best, Skywalker

Aj perfer na linkcad. bez vertion je časovo obmedzená. Má niekto zdieľať nás plná verzia

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back