Generické dva koncové SMT stopy ods 0402, 0603, 0805, atď)

G

gigahertz

Guest
Vie niekto o "dosť dobrý" univerzálnych stopy sú k dispozícii pre tieto typy discretes pre použitie štandardného spájka? Viem, že pcbmatrix je spasiteľ stopy a sú to najväčšie vec, ktorá sa niekedy stalo, že dizajn dps, ale aj na všeobecné účely stopy sú tie, ktoré prichádzajú s rozložením programov dosť dobré?

Všetko záleží, kto je vaša doska montáž. Osobne som nikdy nepoužívajte stopy poskytované rozloženie nástrojov, ani ja používam PCB Matrix. Máme vlastnú stopu knižnicu definovať parametre všetky overené a schválené montážny tím. M

[Quote = majnoon] Záleží, kto je vaša doska montáž. Osobne som nikdy nepoužívajte stopy poskytované rozloženie nástrojov, ani ja používam PCB Matrix. Máme vlastnú stopu knižnicu definovať parametre všetky overené a schválené montážny tím. M [/quote] Čo je zlé na stôp z PCB Matrix?

Po IPC vysypali úlohu v uvoľňovaní svojich noriem na súkromnú firmu, ktorá používa osobné sympatie z mála, videli sme problémy s niektorými z ich stopy. Stopa výroba je základom pre návrh, ak nemožno vykonať riadne stopy, ktoré by mohli tiež zabudnúť na projektovanie. M

M [/quote] Čo je zlé na stôp z PCB Matrix? [/Quote] Nemám žiadne problémy s ich stopách a v skutočnosti som užívateľ. Ale plagát na inom mieste záležať na tom, že som tiež všimol. Pri stopy pre jednoduché 2 koncových čipy, ako sú tieto, budete vietor s veľkým množstvom rôznych stôp a každý má svoj vlastný dlhý názov. Rozdiely sú z dôvodu rôznych čiastkových výšok. Bolo by to pekné mať možnosť jeden všeobecný účel stopu, že môžem jednoducho zavolajte 0402, 0603, 0805 atď a nebudú sa musieť starať o zmenu stopy, ak dostanem komponentov zmenu, ktorá má inú výšku. Tam musí byť lepší a ľahší spôsob, ako pre tieto typy dielov. Nie je tam? V súčasnej dobe som sa dostal ako 10 rôznych variantov pre každý z týchto "štandardných" zariadenia. Začínam pochybovať o tom, toľko rôznych typov sú potrebné a je to vodičský mi orechy s mojimi schém a čo robiť, keď sa stane súčasťou skladom a používam náhradné a má inú výšku ako pôvodná stopa je zlé náhradné. Proste to vyzerá viac než zložité. Čo na plný úväzok DPS konštruktéri robiť? Som len inžinier. Vďaka

V súčasnej dobe som sa dostal ako 10 rôznych variantov pre každý z týchto "štandardných" zariadenia. Začínam pochybovať o tom, toľko rôznych typov sú potrebné a je to vodičský mi orechy s mojimi schém a čo robiť, keď sa stane súčasťou skladom a používam náhradné a má inú výšku ako pôvodná stopa je zlé náhradné. Proste to vyzerá viac než zložité. Čo na plný úväzok DPS konštruktéri robiť? Som len inžinier. Vďaka
si povedal ... ako inžinier si dal k sieti "stopa Maker" a skončiť s toľkými rôznymi menami a hra v kocky. Plný úväzok dizajnér vytvoriť pracovné a štíhle knižnicu. M

Áno. Ako inžinier, ktorý sa dostal do tlačil museli zvládnuť PCB dizajn vďaka znižovaniu stavu zamestnancov, ja určite uznanie za vyhradených dizajnérmi PCB, ktoré sú na plný úväzok. Jedného dňa, možno moja firma bude môcť najať jeden alebo dva späť a budú k dispozícii v úzkej spolupráci so všetkými inžiniermi

To vám dáva jedinečný pohľad do sveta dizajnéra. Budete mať jeden z mála EE, ktorý je najlepšie s ním pracovať. Vždy som sa skvele pracuje vzťah s EE, ktorí urobili nejakú dosku vyložiť, ich vedenie a pokyny robia odvádza dobrú rozloženie oveľa ľahšie. M

[Quote = gigahertz] Bolo by to pekné mať možnosť jeden všeobecný účel stopu, že môžem jednoducho zavolajte 0402, 0603, 0805 atď a nebudú sa musieť starať o zmenu stopy, ak dostanem komponentov zmenu, ktorá má rôzne výška. [/Quote] Ktorý nástroj používate? Viem, že s Mentor expedície, môžeme definovať východiskové výšku na stope, ale môžete túto hodnotu prepísať v databáze dielov. Tak sme to nakoniec museli jednu 0402 pre rôzne výšky. Myslel som, že by ste mohli urobiť to isté v Cadence, ale ja nie som tak oboznámený s týmto produktom.

Použiť staršie IPC-SM782A štandard. Fungovalo to veľmi dobre včas pred PCBM prišiel: D

Som tiež pomocou stopy PCB Matrix a až do doby nebol nájdený žiadny problém. Aj keď vám umožňujú riešiť inak, s normálnymi / areáli sa návrhov. Čo je zlé na tom?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back