Generic TV tuner stopy

A

ahmedsallam

Guest
Ahoj som zvedavý, či niekto mi môže pomôcť pri hľadaní knižnica obsahujúca stopu generických TV tuner ... Ja používam OrCAD Layout .. a ja som nový návrh dosiek plošných spojov .... takže nejaké pripomienky alebo návrhy budú veľmi užitočné vďaka

rozdeliť existujúce lib časť a vytvoriť jednu využitím pravidiel návrhu, ak potrebujete prečítajte si návod, ako urobiť svoj Je to tak jednoduché, ako to pre lenivé ľudí alebo komplexné stopy Existuje niekoľko firiem, umožňujú sťahovanie PCB DXF Tie budú šťastne import { cez orcads import PCB DXF} musíte loviť v súboroch na menu IDE nájsť alebo iným {dávno, čo som OrCAD} zistíte, že TV tunerov stopy vo formáte DXF existujú od mnohých zdrojov na nete ostatní môžu umiestniť odkaz tu favorate, ak sa im páči

Ak je niečo ako všeobecný či univerzálny stopa pre RF tuner, ak je možné alebo RF modulátor existuje som nikdy nevidel, ani od spoločnosti Philips, Siel, Thomson, ostré, ..... Vždy vytvoriť stopu pre tieto konkrétne zariadenia. Ak ste novým softvér EDA ako si vytvoriť vlastné stopy je zručnosť, budete musieť vyvinúť tak. Takže sa obaja naraz. Pomocou dátového listu výrobcu vytvoriť SCH obtlačok a PCB stopy budete získavať skúsenosti na softvér a získať stopy, ktoré chcete. Vyhráte v oboch smeroch. : R

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back