generácie hluku v kadenciu

A

atieh

Guest
Ahoj drahí, ja som pracoval na projekte, porovnať štandardné meniče a striedače MRF. MRF menič je model meniča, ktorý je tak odolný proti hluku. tak musím vytvoriť vonkajší hluk ako štandardné meniče a meniče MRF obvody (v kadenciu softvér), ktoré ukazujú, že menič Standart výstup (priebeh) bude hlučný, kde je okruh MRF výstup je rovnaký ako befire (znamená to, že na odporové hluku). Navrhol som Oba obvody bez hluku, a ja som mohol dostať správne krivky. Teraz, môj problém je, že neviem, ako vytvárať vonkajšieho hluku. Ja som nejaký výskum, a videl som, že existujú tri spôsoby, ako robiť. prvou pomocou "vpwlfile", a to vytváraním hluku v prostredí MATLAB a otvorte ho tu. druhý použitie Verilog-A. a tretí je použitie vsource. Teraz, problém je, že neviem, ako to urobiť jednu z nich. Môžete plz pomôžte mi a vysvetlite mi, ako sa hluk napríklad pomocou vpwlf?. Vážim si vašu pozornosť rgds Atieh

Pridajte blok MIXER a krmív vstup od hluku Gen bloku a pôvodnej signál Gen bloku. . Teraz využiť výstup zvyšku obvodu.

Prvý z nich je jednoduchý a flexibilný, používam ho v mojej práci. si vysvetliť, že je veľmi jasné, potom žiadny problém?

Ahoj, thx chlapci som sa rozhodol použiť VPWLF parameter v Cadence, som generované údaje z hluku MATLAB. Skopíroval som s plávajúcou desatinnou čiarkou dát do textového súboru poznámkový blok (1000 bodov). pretože moje napätie od nuly do 1V. hluku DTA AIS od -0,5 do 0,5. a whay som pridal VPLWF parameter každej transiter v štandardnej meniče obvode a som pridal umiestnenie súboru programu Poznámkový blok do VPWL názov súboru. ale keď som chcel bežať moju obvode som stál chyby. hovorí sa, že chyba v súlade jednom z textového súboru. Potom som pridal napätie DC, obdobie a prechodné čas parameter vlastnosti. potom sa zmenil chyba "twidth nie je uvedené alebo je nesprávna." Hral som asi trochu, a zistil som, pretože jeho obdobie, som typ zmätený teraz. môže u plz povedz mi, čo mám presne urobiť? Cením si ur pomôcť. thx atieh

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back