Fyzikálny význam S-parametrov?

B

bcdeepak

Guest
Aká by mala byť odpoveď na "čo je fyzikálny význam S-parametrov"? Môj učiteľ sa pýta mi to mnohokrát, ale nie je si spokojný s odpoveďou mi plz

Ak sa nemal dať odpoveď ešte asi chce vyzerať dôležitejšie, než v skutočnosti je. Jedná sa o bežné správanie, najmä vysokoškolských učiteľov. S parametrami, sa vzťahuje na vlnenie, ktoré sú rozptýlené a odráža medzi dvoma alebo viacerými sieťových portov. Môžem porovnať S (rozptyl) parametre s optikou z fyziky. Tam sme tiež rozptyl (alebo rozptyl) a odraz vĺn, ktoré v tomto prípade je svetlo.

Myslím, že S-parametre majú mnoho verzií, v optike, siete, mikrovlnné rúry, a tak ďalej. Okrem toho, že sú pre rôzne fyzikálne veličiny vo všetkých situáciách. Takže som totálne zmätený, ktorý by som mal použiť na konkrétny problém. Kto môže dať nejaké autoritatívne vysvetlenie? Vďaka!

S-parametre sú malý signál správanie systému bez ohľadu na is.These sú používané charakterizovať a modelovať systémy. PS.Sytems môže byť akýkoľvek druh systém, aktívny, pasívny, black box, spätná väzba použitá, pozitívny fedbacked systémy a pod ..

Parametrov siete, ako z, y, h, g, t, atď sa používajú pre nízke frekvencie ... ale na vysokých frekvenciách s parametrami, aby sa znížil distribuované prvky siete do koncentrovaný jeden ... to je dôvod, prečo s-parametrami treba ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back