fyzikálny význam konvolúcie

F

faizalvalayam

Guest
Pane, chcel by som sa dostať jednoduché význam konvolúcia prosím odpovedzte na mňa ide faizalvalayam cusat

Je to jednoduché, konvolúcia je vysokoškolské vzdelanie pravdepodobnosti (podobnosť, techabeh) medzi 2 veci. To sa rovná 1, ak si myslia, že sú rovnaké a 0, ak neexistuje žiadna podobnosť medzi nimi.

Zistil som, že to má rovnaký názov, takže som predpokladala, že bude obsahovať nejakú relevantný odpoveď, ja som predpokladal, že pojednáva o fyzikálny význam .. Ospravedlňujeme sa za to: | S pozdravom

Konvolúcia je široko používaný v rôznych filtračných techník. Ak je vstupný signál s (t) a filter má impulzný odozva h (t), potom výstupný signál je hodnotená pomocou konvolúcie vstupu jedného a impulzný odozva. Jedná sa o tzv lineárny konvolúcie. Nezáleží na tom, či je signál analógový alebo discretized. Tiež tam je cyklická konvolúcia, ktorý sa používa pri výpočte rýchla Fourierova transformácia. Ak sa chcete dozvedieť viac, vidieť žiadne knihy o DSP. Odporúčam knihy Oppenheim (1) a Aificher (2) je najznámejšie a jasné. So všetkou úctou, Dmitrij

faizalvalayum, kvalitatívne, je konvolúcia považovať za prevádzky vytvára výstup so sídlom v impulzný odozvou (stanovené pre daný systém) a súčasné a minulé vstupy celú cestu späť do aktuálneho času mínus nekonečno. S pozdravom, Kráľ [size = 2] [color = # 999999] Pridané po 3 minútach: [/color] [/size] master_picengineer, nebudete pliesť konvolúcia s korelácia? S pozdravom, Kráľ

Keď (povedzme x (t)) žiadny signál je aplikovaný na akýkoľvek systém (dajme tomu), ktorého prenosová funkcia je h (t), potom výstup systému (tj y (t)) je vytvorený nejaký vzťah medzi vstupom x ( t) a systém odovzdávania funkcie y (t), teraz tento vzťah sa nazýva konvolúcia. Takže môžeme povedať, že konvolúcia je operácia, ktorá je nevyhnutná pre všetky odozvy systému a konať podľa svojho prínosu pre generovanie výstupu.

Všetky odpovede sú len broard odpoveď, ak chcete vedieť, tento jav, obzvlášť, o konvolúcia, môžete skúsiť učebnice kvantovej mechaniky. To bude najlepšie miesto k pochopeniu charakteru materiálu v prístupe k fyzike.

a konvolúcia je! Predstavte si dva (alebo viac) zariadení, ktoré vzájomne spolupracujú, čo sa deje ............ to je konvolúcie! ide o

Ahoj segmex, čo ste spomenul vyššie, je na predpokladať pre rigibody, jasne definície konvolúcia môže vyjadriť v nejakej jednoduchej podobe, ako súčet exponenciálny algebraických výrazov (A + Bi), (A-Bi), v tomto prípade, nie je scintilačná vonkajšia forma. A faizalvalayam, keď môžete vziať nejaké experimenty, farby zmiešané, medzi červenú a modrú farbu, myslím, že to môže byť odpoveď. a keď sa pozriete na tepelné vlastnosti, tiež to môže líšiť to je obmedziť tento zásadný, ak nejaké predpokladané premenné systému blízko k neúspech. Dobrý Lux, Phongphan poraní.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back