fyzický návrh algoritmov

S

shiv_emf

Guest
Ahoj priatelia Je nutné naučiť sa rôzne algoritmy pre fyzický návrh (P & R)? Ja používam SOC stretnúť s 5,2! efektívne vykonávať umiestnenie a smerovanie dizajnu ... je doporučené učiť algoritmy? / Ako sa učiť algoritmy, pomoc pri práci na nástroje? Ďakujeme, že ste Shiv

I dont myslím, že je necessory pre vás k štúdiu algoritmov pre umiestnenie a smerovanie, ak naozaj chcete urobiť, je tu veľa článkov a kníh, napríklad: Paralelné algoritmy pre VLSI Computer-Aided Design aplikácie. Englewood Cliffs, NJ: Prentice-Hall, 699 s. ISBN 0130158356. TK7874.75.B36 kombinatorickej algoritmy pre integrovaný obvod Layout. Chichester, Anglicko: Wiley. ISBN 0-471-9283Sherwani, NA 1993. Algoritmy pre VLSI fyzické Design Automation. 2. ed. Norwell, MA: Kluwer, 538 s. ISBN 0-7923-9294-9. TK874.S455 8-0. TK7874.L36 samozrejme môžete aj referencie papiere na ICCAD

nie ...... ak chcete urobiť ........ Človek môže byť inžinierom CAD

Dobrý deň Čo sa týka iam týka, algoritmy učenia dáva určitú predstavu o optimism.bye

môže ktokoľvek nahrať knihu o umiestnení optimalizácie .... n Ja som pred mnohými probs ... 145 drží porušovaniu .. Príspevok CTS optimalizácia je nt pomáha mi .. Shude čo mám robiť? Shiv

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back