funkcii generátora

S

Shane

Guest
Zdravím všetkých,
Zaujímalo by ma, je tam každý subjekt, ktorý by mi pomohol, som v súčasnej dobe snaží písať program VB, ktorý funguje ako generátor funkcií, ktoré môžem využiť vybrať napätie, stlačte tlačidlo dostať buď námestie, sinusoida atď a musí byť schopný prispôsobiť frekvenciu nastavenia posuvníku.
vďaka,
Shane.

Myslím, že to nie je apropriate sekcie pre túto tému, ale ...

Nájdete kompletný softvér vrátane zdrojových kódov vo VB tu:

http://www.dazyweblabs.com/shannonsoft/page3.html

Snažil som sa, že niektoré veci, a ten chlap urobil dobrú prácu, o rôznych aspektoch testovania softvéru, ako je frekvencia pulty a zvukové spektrum analyzer.

Pokiaľ ide o generátory funkcií máte na výber z dvoch z nich:

1.SG One
11K-192K Samplerate, 1 Hz - 96.000 Hz Osc mnoho užívateľov s úrovňou adj, fázy na kanál.Frekvencia / úroveň / Phase zametat.Dirac Pulse, AM, FM, DSB generácie.200 itemy užívateľa skladieb pre skôr uložené súbory priebeh.100 Frekvencia sigs max multitónovým.Kolísavý tón zvonenia a zametat.Mini diaľkové ovládanie.10 zachránitelný spomienky na disk.

a

2.SG-2102
Až 24 bitov 96k sínusového priebehu výroby stereo L / R / L R / LR.10-48 kHz s Burst Sine, Square, Triangle, Hluk, zametá 1 - 20.000 Hz, Sawtooth, Pulse vlaky, Sine plus Hluk, DTMF tóny, trilkovanie zametat.Zkoušel jsem oba a pracujú dobre s 24bit/96kHz zvukových kariet (tie by mali fungovať aj na starších kartách).

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back