FSS simulácia

A

adel_48

Guest
Nazdar,

Ja som chcel pracovať na simuláciu na FSS, ale neviem, ako začať.Potrebujem poznať koeficient reflexie od povrchu kvôli incidentu rovine vlne.Tak ako každá z nich nejaké návrhy.

Thanks in advance.

BR
Adel_48

Ahoj,

Máte dve možnosti.Obyčajného je použiť kapitán slave hranice.Druhý (za incident vlna) používať Perfektní H a perfektné E hranice.

Prosím, kontaktujte svojho miestneho zástupcu Ansoft.Jsem poslal pred niekoľkými mesiacmi na náš technický vedúci (v Ansoft
z Francúzska) FSS napríklad, že sme v našej nedávnej HFSS školenia.Obsahuje niekoľko snímok s detailmi a HFSS modely.Pozdravy,
Itai FRENKEL

Som tiež snažia simulovať FSS na HFSS v9.2.
Keď som požiadal o pomoc Ansoft, mám veľkú opis V10, ktorý je stále rozdelená.

Simulácia beží dobre, incident s vlnou, PML a pravidelné hranice.
Ale nevím, jak na plot reflexie koeficient nad frekvenciu.Ako môžem získať | r | z rôznych frekvenciách, bez toho, aby došlo k zmene modelu?

Môže niekto vysvetliť podrobnosti o Simula FSS pomocou HFss!

3q!

I keď sa vzťahujú na udalosti vlne, ako môžem získať reflexie štruktúry, ako je žiarenie ohraničujícího

Odporúčame používať verziu 10, potom veľmi jednoduché.

Ak nemáte,
odporúčame Vám skúsiť nasledujúce, to fungovalo dobre moje posledné práce.

1) Budovať airboxu: a hranol sa z-rozmer od-do 2lambda lambda / 2

2) Nastaviť Periodicita (Master / Slave hranica) na stranách

3) Nastaviť žiarenie alebo PML na hornej a spodnej strane hranol

4) Model FSS-buniek v x-a y-smere na z =- 3 / 2 lambda

5) Používajte rovine vlna excitácia s k = (0,0, -1) rozmnožovací v smere-z --

6) Vypočítajte strednú hodnotu v rovine z = 0 pre ComplexMag_E s Oblasti Kalkulačka.To funguje iba s rovinou vĺn vznikajúcich skoré,
pozrite sa na pozemkoch, ktoré majú byť istí (princíp Huygens).Je potrebné vypočítať hodnoty pre každé frekvenčné krok a použiť iný program na schémy, som použil Excel.Jeho čas-náročná, ale funguje to.
Na frekvencii, pri ktorej sú povrchové vlny budené, toto nastavenie nebude dávať cenné výsledky.

Dear all,

Pre tých, ktorí sú oboznámení, analýza FSSs funguje skoro rovnako ako EBGs (alebo dokonca PBGs).I've umiestnené niektoré HFSS tutoriály na EBGs pre niektoré čitateľa predtým.I'm re-réžia vás na vlákno, miesto:

h ** p: / / www.edaboard.com/viewtopic.php?t=165921&highlight =

alebo

h ** p: / / www.edaboard.com/viewtopic.php?t=165921

Dúfam, že to pomôže,
Dave

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back