FSK demoudulator pomocou PLL a dáta krájač je cohereent?

W

wwfhm2002

Guest
Používame FM PLL demodulátor s krájače údaje FSK demodulátora, moja otázka je, čo to je koherentná demodulátor alebo bez koherentné demodulátor? A FSK demodulátora má ďalšie dve metódy: 1: pásmovým filtrom a obálka komparátora 2: zápas BPF filtra a obálky porovnávacie Čo s 1 a 2 koherentná demodualtor alebo bez koherentné demodulátor? Moje chápanie PLL demodulátor a 2 je v súlade demodualtor, pretože zjednotí LO fáze vstupný signál, a 1 je nekoherentné demodulátor. Ale nejaký papier dať inú odpoveď.

PLL demodulácia FSK je koherentná demodulovanie pomocou PLL ako nosič synchorization, kde sú ďalšie dve metódy založené na filter a detekcie obálky sú nekoherentné. Existuje však ešte tretia metóda call diferenciálnej detekcie, kde nepotrebujete nosič synchronizáciu.

Som vykonáva na základe korelácia FSK demodulovanie. Musím urobiť symbol synchronizácie. Chcem tým povedať, že som s použitím 64 vzoriek za symbol a potom, čo vzťah mám k integrácii týchto 64 vzoriek. potom mi dôležité rozhodnúť sa uskutočňuje porovnaním jedna vzorka z 64. Teraz, keď z 64 vzoriek, nebolo riadne uzavreté na prijímač s tými vysielačmi potom dôležité rozhodnúť by bolo zlé. Mám pravdu, o tom?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back