FPGA voľné miesta v Penang, Malajzia

T

takeshi

Guest
Hyotoshikun Technologies Inc je vysoká rýchlosť spracovania výrobcu karty v japonskom Kjóte. Plánujeme najať profesionálny dizajnér FPGA ako náš priekopník inžinier v Penangu, M'sia. Požiadavka: - Rozumie japončine JLPT4. Základný japonský jazyk je pre túto pozíciu. - Mandarin jazyka je nutnosťou. Musíte byť schopní komunikovať dobre v Mandarin, aby mohol cestovať do práce s naším zákazníkom väčšiu Číne. - 2 roky skúseností v FPGA (Xilinx alebo Alter). - Verilog / VHDL. - Dobrá znalosť PCI Express, USB, RS232, DDR3Memory. - Musíte mať možnosť cestovať do Kjótskeho protokolu Japonsku po dobu 3 mesiacov / rok. Výhody: - 6 mesiacov fixné bonus. - Minimálna mzda v našej spoločnosti je RM8, 000 (2 rokov skúseností). - Atraktívny cestovné bude mať. * Nihongo wa ikyusei taihen suikadesu. Arigató. Jya.

Ahoj, hľadám FPGA ZAMESTNANIE v Malajzii. Som programátor s FPGA 5 + rokov experiment a mnoho projektov, ktoré majú podarilo. Viem, že Verilog a VHDL. Neváhajte a kontaktujte ma na zerox100 (at) yahoo.com

Dobrý deň, rád by som sa na túto prácu dobre ... Mám 2 roky praxe v oblasti dizajnu FPGA, a ja mám skúsenosti s USB. Mám navštíviť niektoré japonské skupiny v minulom roku (základná len .. ale ochotní sa učiť), a ja som čínsky, konverzácia v Mandarin nie je problém. Moja poloha je Malajzia, KL .... neváhajte a kontaktujte ma ycherjier@yahoo.com

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back