FPGA FAQ

F

fazan83

Guest
Som nový FPGA v súčasnej dobe pracujem s doskami, ktoré používajú FPGA ako RGB LED collums a riadky regulátora.Používame FPGA Cyclone 2 v našich dosiek.Môže mi niekto prosím poskytnúť nejaké informácie súvisiace s týmto FPGA.

1) Ako vieme, že to FPGA nefunguje?Ak sa nejaké čapy, ktoré môžeme merať jeho tvare vlny / napätie overiť?

2) Čo je to funkcia PLDs alebo Serial pamäťové zariadenia, ktoré zvyčajne súvislosť s FPGA?Môže mi niekto poradit, kde by som mohol získať viac informácií o tomto?

3) Prosím, stručne mi, ako sa všeobecne FPGA môže pracovať ako obrazový procesor?Prosím, poradiť, ako možno sériový byť transformovaný na obrázku?

Je mi ľúto, keď moja otázka je príliš všeobecná, ako som skutočne nové v tejto oblasti.Môžem povedať, že som nula v tejto oblasti.

Láskavý, dúfam, že sa niekto bude tieto otázky odpovedať.

Vďaka

Tiež môže niekto prosím, daj mi nejaké knihy, ktoré mi môžu pomôcť dozvedieť sa viac o FPGA, PLD, VHDL a Verilog ... Vďaka

Existuje množstvo kníh r ih tejto skupiny o Verilog VHDL FPGA serach a download.

Pokiaľ ide o FPGA Ako nájsť to funguje, alebo nie.Ak chcete skontrolovať prevádzkový stav FPGA prvý je overiť, že FPGA je naprogramovaná správne, alebo nie.Takže tam r špeciálne kolíky, ktoré majú byť chceked po programovania.
Praktický prístup je buď POUŽITIE LED diódami alebo ladiace kolíky overiť, ako je vnútorné hodiny a iných signálov dosahujú FPGA alebo nie.

Nie som si istý, whther u chcú vedieť, PLD alebo sériovej pamäti prístroja, ktorý sa používa na ukladanie súborov FPGA stavať alebo použité na účel nejakú logiku.
ak sa používa na skladovanie Budovať potom navštívte internetové stránky altera alebo Xilinx a používanie poznámok.

FPGA môže byť naprogramovaný tak, aby práca ako každá ASIC s obmedzením na pracovnej frekvencii, logiku využitie atď Týmto spôsobom je možné naprogramovať tak, aby prácu obrazového procesora príliš.

Vďaka Bansalr, kde môžem donwload knihy?Som stále nové na tieto stránky ....

rapidshare.de/files/6395415/Elsevier.ASIC.and.FPGA.Verification.ebook-LRN.pdf.html, Elsevier% 20ASIC% 20and% 20FPGA% 20Verification

Len vložte vyššie v URL ..............

môže byť táto kniha je hodiť ..............Ak kniha dostane užitočné pre vás ............... Nezabudnite tlačiť mi pomohol tlačidlo ..........

šťastie ........................

rakesh_aadhimoolam Napísal:

rapidshare.de/files/6395415/Elsevier.ASIC.and.FPGA.Verification.ebook-LRN.pdf.html, Elsevier% 20ASIC% 20and% 20FPGA% 20VerificationLen vložte vyššie v URL ..............môže byť táto kniha je hodiť ..............Ak kniha dostane užitočné pre vás ............... Nezabudnite tlačiť mi pomohol tlačidlo ..........šťastie ........................

Vie niekto, žiadne odkazy na ďalšie knihy, ktoré sa zaoberajú FPGA je & programovanie (špeciálne v Verilog HDL)?Extrémne ocenia!

Kryptonite Napísal:

Vie niekto, žiadne odkazy na ďalšie knihy, ktoré sa zaoberajú FPGA je & programovanie (špeciálne v Verilog HDL)?Veľmi ocenia!

dobrý materiálZnie 1 minúta:plz sende niektoré témy na statické analýzy načasovanie

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back