Fotonickej zakázaného pásma - poradenstvo pri návrhu a simulácii?

E

Element7k

Guest
Ahoj všetkým, bude rád diskutovať a získať poradenstvo pri navrhovaní a simulácii technqiues fotonických / elektronické bandgap (EBG) s niekým sa záujem o tento materiál. Všetky pripomienky budú veľmi appreicated. Na zdravie, Element7k

Ahoj Element7k, som v tejto oblasti. Mohli by ste prosím povedať niečo ako prvý, takže môžeme mať základ začať. Vďaka a pozdravom ToToKevin

Je niekto z vás robiť full-kapela Monte-Carlo simulácie elektronických zariadení? Mám záujem o túto tému. Zaujímam sa aj o simulácia photodetectors. Niektorí ľudia používajú Los Alamos Monte-Carlo program, MCNP, pre výpočet absorbovanej energie za jednotku času a plochy jednotky. Niekto používať, že? V bandstructrure som robil nejaké EPM, ale tiež som sa pozrel na prvých princípov simulácie, DFT. Cieľom pre to bandstructure výpočet pre vás ľudia, ktorí nevedia o týchto vecí je získať správny efektívna hmotnosť diery a elektróny. Potom pomocou semi-klasické Monte-Carlo simulácie je možné získať správne elektrón a diera mobilít osadením niektoré parametre v simulácii Monte Carlo, aby niektoré namerané experimentálne parametre. Potom môžete simulovať (viac či menej) ľubovoľný elektronický prístroj. S pozdravom, StoppTidigare

Ahoj Element7k, robím modelovanie mikropáskových opravy antén na PBG / EBG substrates.I bude veľký záujem v akejkoľvek diskusie o EBG / PBG materiálov. , Arun

Ahoj element7k ... som tiež prácu v tejto oblasti. Budem rád s Vami

Možno, že ako východiskový bod pre diskusiu. V súčasnej dobe používame Fullwave a Bandsolve z Rsoft spoločnosti. Fullwave je príjemné a ľahko použiteľné 2D/3D FDTD kód. Po rokoch skúseností s ňou, poviem, že som s tým spokojný a my sme používali to docela dost v našich publikáciách. Na druhej strane Bandsolve počíta kapely diagramy. Skupina rýchlosti a také veci. Dajte mi vedieť, aký softvér, ktorý používate. a aké sú vaše skúsenosti s tohto balíka

V nedávnom vydaní časopisu mikrovlnnej rúry, môže sa stať, papier recenzia na fotónovej zakázanom pásme. Môžete si ho stiahnuť po registeration. ide o

V nedávnom vydaní časopisu mikrovlnnej rúry, môže sa stať, papier recenzia na fotónovej zakázanom pásme. Môžete si ho stiahnuť po registeration. ide o

Zdravím všetkých, som veľmi na tento nový predmet PBG materials.I som len jeden mesiac here.I len vedieť, ako medzery sa objaví v rozptyľovanie vzťah kvôli periodickým zmenám v dielektrickú konštantou a že tieto materiály môžu byť použité ako substráty , na ktorých môže mikropáskové antény je vytlačená na potlačenie povrchových vĺn a nič more.I boli požiadaní, aby študijné a simulovať niektoré mikropáskové antény stavieb na PBG materiály k potlačeniu povrchových vĺn ako súčasť môjho projektu majstrov. Nemám nástroj pre výpočet bandgaps z geometrie specified.Any poradia bude veľkým prínosom pre me.Are nejaký dobrý software, alebo dokonca pokyny pre písanie kódu, aby mi pomohol vypočítať bandgaps z geometry.Thanks. , Arun

Fasaghandis, Zaujímalo by ma, ktorý časopis hovoríš. Vďaka.

svojich internetových stránkach, je www.mwjournal.com , musíte najprv zaregistrovať a potom si môžete stiahnuť niekoľko voľných papierov pozdravom

Tak vidím, dáta sú tak staré, v tomto príspevku .. Je tu ešte niekto pracuje v PGB / EBG a záujem o diskusiu?

Áno, som stále pracoval v tejto oblasti a mnoho ďalších sú tiež s PBG / EBG oblasti. Budem otvorený akejkoľvek diskusie. -Svarun

Existujú nejaké 1D EBG štruktúr môžu byť použité v mikropáskové antény? Mnoho EBG stuctrues sa používajú v energetike deliacej čiary alebo mikropáskové k zníženiu rozmerov. Nemôžem nájsť žiadne. kto mi môže pomôcť? Vďaka!

Zdravím všetkých, Mohli by ste odporučiť nejaké dobré knihy na fotónovej zakázaného pásma so mnou? Vďaka vopred.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back