Fotonických kryštálov Fiber simulácie Pomocník

M

Mansour_M

Guest
Ahoj všetci! Mohol by každý subjekt, pomôžte mi s simulovat''fotonických kryštálov vlákno "" FDTD? "Bolo by pekné, keby si mi pomôcť s akýmkoľvek knihy papiere alebo sprievodca. Vďaka!

Ahoj Mansoor som nejaké refs o tejto problematike. UT som pracoval na kryštálu lasery Photonioc. Tiež mám PPT prezentácie.

Snažím sa, aby simulovali fotonických kryštálov vlákniny vo Maker software VPItransmission. Máte používa tento softvér?. Musím nájsť dobrý odkaz, kde by som mohol dostať všetky parametre tohto druhu vlákniny, alebo simulácie s týmto softvérom. S pozdravom

Dobrý deň, môžete použiť optiFDTD softvér pre simuláciu optického vlákna a PCF napíšte mi pre ďalšie informácie

Vďaka za vaše reply.I neviem, či demo tohto programu by mohli byť použité na vykonanie simulácie fotonických kryštálov vlákna. VPI softvér simulácie univerzálny vlákien, takže musím hľadať všetky informácie (lineárne, nelineárne parametre, Raman, atď) o PCF, aby som mohol simulovať. Máte tieto informácie o PCF?

Ak máte optiFDTD V6 alebo vyššiu verziu môžete simuláciu a analýzu PCF všetky parametre, ako je (R.index.effective oblasť a ....) ale mäkký riadu je veľmi drahé neviem ako ho stiahnuť voľne.? ?????

Čo chcete simulovať? Myslíte si len chcete spočítať spôsoby týchto vlnovodov študovať ich profily, indexy efektívneho a rozptýlenie? Ak áno, FDTD asi nie je dobrý prístup. Pozrite sa na ďalšie frekvenčné domény konečných prvkov, ako FEMLab alebo konečných diferencie. Ak chcete modelu šírenia prostredníctvom vlnovodu ohýba či diskontinuity a prierez vašej vlnovodu je veľmi široká, FDTD je výborný prístup, a môže byť dokonca jediným možným prístupom. -Tip

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back